Saturday, June 4, 2011

Lidt kort og et layout.

Selv om det snart er længe siden jeg har skrevet på bloggen, så er det ikke fordi jeg ikke har været kreativ. 
Men der har været gang i den!  Der har været så mange mærkedage. Og Line er blevet færdig som Pædagogisk assistent, så nu her i juni tror jeg det hele kommer til at gå lidt mere rolig.Far jeg fik 12 !Jeg har købt en gine fra Tim Holtz. Og den er da bare så anvendelig til kort og kan pyntes på mange måder. Jeg syntes næsten det var lige som da man var barn og kunne få lov til lave tøj til påklædnings dukkerne.
Jeg har købt den ved Connie, og hun har fået noget Tim Holtz i shoppen til private og jeg har også brugt papir fra Riddersholm Design. Papir kan nu også købes i shoppen.

Så det gik lidt på samle bånd med alle de dame fødselsdage jeg har været til i maj.  Undskyld den forringet billed kvalitet men det var de eneste jeg fik taget.

Sidste søndag holdt vi scrap dag på Odder bibliotek det var super hyggeligt og vi var rigtig mange som var mødt op. Tiden går jo med meget snak og hygge, og som altid når jeg ikke og lave så meget sådan en dag, men jeg fik lavet dette LO - papiret jeg har brugt er fra igen Riddersholm Design Jeg har sværtet en lille kage serviet og sat på sammen med blomster og lidt bånd. Båndet er også fra Ridderholm og der er kommet en masse nyt bånd i shoppen så smut en tur forbi og kig 
Så nu har jeg et mere LO til samlingen " Album Thailand" men det er OK for hver gang jeg sidder og lavet noget tænker jeg på den fantastiske tur.


Hvis du er nået her til vil jeg ønske dig en forsat god weekend og lige nu sidder jeg og ønsker det bliver lige så flor vejr i morgen søndag. For livet er nu lidt sjovere når solen skinner fra en sky fri himmel og man kan være ude :0)  Tak fordi du kigge med og tak for jeres altid søde hilsner :0)
9 comments:

Jette / ma11edina said...

Stort TILLYKKE med Line, hvor er det flot klaret :))
Dejligt at se dine kreativiteter igen, det er nogle skønne kort!! Super smukt layout, de papirer passer perfekt til billedet, og det er virkelig super smukt!!
Ja, jeg må indrømme at Connies appetitvækker/inspirationspakke har skabt behov igen hehe...det er et par MUST-ting i shoppen jeg skal have bud efter.
Rigtig dejlig søndag til dig og dine - her vil vi nyde den med en køretur incl. kamera :D

Karina Beck said...

Tillykke med Line.
Det er et superlækkert monocromatisk layout, du har lavet. Og flotte kort. Jeg har selv ginen, men har ikke haft så meget gang i den, så tak for inspirationen ; )

Else Slipsager said...

Stort tillykke med Line, hun er bare så god.
Skønne ting du har lavet.

Karin said...

Skisme da fine sager du der har gjort :-)
Skal da vist lige til at kikke på Connies bix, når jeg skal handle, kan se hun har rimelige priser ;-)
Hils Line-pigen og ønsk tillykke!

Netti said...

hvor er det bare flot af Line, tillykke med hende :)
Smukke kort du har lavet med ginen..det er da lige før at jeg må eje den. Superlækkert layout du har lavet. Jeg er vild med din stil.

Pia said...

så flotte kort med gine og sikke lækkert layout med mange flotte detaljer

LindaS said...

Tillykke med datteren - superflot resultat.
Super kort og lækret layout -er især vild med papiret og buen der ligner et slots vindue.

aka said...

Først tillykke med datteren. FLOT resultat.

Og så tak for inspirationen med de smukke gine-kort. Jeg har nemlig også lige købt den. Smukt som du har afvekslet kortene, trods alt. Det synes jeg slet ikke er så let !

Dit lo er bare så smukt. Det udstråler sådan en fred og ro ! Papirer og farver og enkelheden...Supersmukt.

wendyp said...

very pretty layout and cards!!!