Sunday, April 17, 2011

Gæstebog

 I denne weekend skulle vores søn til bryllup, og ikke nok med det, men han skulle være Best man.Så for at overraske ham også, så har jeg lavet denne gæste bog som han kunne give brudeparret.


Bogen er en skitse blok med noget godt kraftig papir og en spiral som ryg. Jeg har så taget for og bagside af og pyntet dem med papir fra Riddersholm Design Serien Sweet Valerian. Da jeg havde målt og skåret papiret satte jeg det i min Zutter og lavede huller som passede til. Bogstaverne er standset med min tang og jeg har embosset hjerte og swirls med hvid, og stemplerne er fra Stempelglede. Så er der sat lidt brads på i hjørnerne og lidt bling hist og pist. Det lille vers har jeg fundet på www.bryllupsklar.dk og der er mange forskellige at finde der. Til sidst er der bundet lidt bånd, blonder og charms på spiralen. Til sidst – det lille kort har jeg lavet med min spellbinders og igen med hjertet fra Stempelglæde.


9 comments:

Jette / ma11edina said...

Hvor er den smuk og romantisk! Søde detaljer, vers, bånd osv.
Og en rigtig god og sød ide, til brugeparret :))

Karina Beck said...

Hvor er det en flot gave!
Den er jeg sikker på at modtagerne bliver glade for!!

Pia said...

ser smuk bog i nogle skønne farver. Kan godt forstå du var misundelig, Anja og jeg havde 2 dejlige dage omgivet af skønne mennesker og ikke mindst af butikker der bugnede af varer lige til at shoppe. Du må have en dejlig påske

Netti said...

Jamen 2 indlæg...hvad skal det ikke ende med ;) Supersmuk bog du har lavet i rigtig lækre farver. Jeg er sikker på at brudeparret har været rigtig glade for den :)

aka said...

Det er en rigtig smuk bog - og en smuk tanke.
Lækre materialer og farver du har valgt.
God uge til dig - og påske.

Mette said...

Wau siger jeg bare...Super god idé...

Charlotte Ravn said...

Hvor er den bare flot Linda! Super god ide til brudeparret, den er jeg sikker på, at de blev glade for!
Rigtig god påske!

Maj-Britt said...

Hvor er det bare fint. Alt passer så godt sammen og giver en romantisk stemmning ... og disse stempler fra stempelglede passer bare perfekt - der er nogen der bliver rigtig glad !!!
... og farvekombinationen er fantastisk - jeg har jo også lige haft den "grønne fase" :o))
Knuzz fra Maj-Britt

morkaren said...

Nej hvor er det en smuk "gæstebog" den må da vække jubel både hos modtagerne og deres gæster, de må da få lyst til at skrive i den smukke bog.v.h. morkaren.