Thursday, August 4, 2011

Sneak peek og BOM

Her er et lille sneek peek af hvad Riddersholm Design komme med i den nye efterårs kollektion - jeg glæder mig meget til det går i trykken. 
Og så har bloggen jo holdt 2 måneders sommerferie - godt at bloggen og jeg kan planlægge vores ferie lidt forskudt. For jeg har nemlig først ferie om 14 dage, og indtil videre skal vi ikke noget særligt. Jeg glæder mig bare til at være hjemme og hygge, med evt. nogle små turer.

Sidst i juni var vi inviteret til en rigtig dejlig dag hos Jane i hendes nye MEGAAA scrapværelse og vi blev enige om at vi skulle få lidt mere gang i vores blog og vi ville lægge ud med at begynde og lave noget til en BOM "bogen om mig" Juli måneds udfordring for East Coast Scrappers den har Gitte haft og hun skrev sådan her på bloggen.....

Det behøver ikke at være der hvor du er født, men der hvor du har dine barndomsminder fra. Fortæl om huset, byen, naboerne..... det er fuldstændig op til dig, bare det handler om dit barndomshjem.
Så jeg kunne jo ikke lige finde et billede af det første hjem jeg havde på Haslevej i Åbyhøj det er det jeg er født og har boet de første 3 år af mit liv.
Mit LO kom til at se sådan ud,  jeg har brugt lilla papir fra Riddersholm designs kollektion fra sidste år og nogle af deres nye bånd. Så har jeg perler og Martha Steward punch  og en die fra Marianne design til blade. Der mørk lilla som er over billedet er en Tim Holtz embossing folders.  
Nu har Jane den næste udfordring til os her i august. Så det er jo godt der er lidt ferie i vente så man kan få gang i scrapperiet igen.Lige til sidst syntes jeg i skulle se mine hortensiaer også de er vildt flotte i år.Hvis i ikke helt har glemt min blog, så tak fordi ikke kiggede med og tak for jeres altid søde kommentar.

7 comments:

Charlie said...

FINT BOM LO og superlækre hortensiaer. ELSKER den blomst. Og selvfølgelig har jeg ikke glemt din blog - den popper op når der er nyt uanset hvor længe der er imellem nyhederne. =0)

aka said...

Rigtig flot BOM lo. Sikke dejlige farver du har valgt og flot pynt. Den bladdie fra Marianne design er vel nok fin.
Dine hortensiaer er bare flotte. Jeg elsker dem også - i alle farver.

Jeg har da heller ikke glemt din blog.....den popper jo op, så snart du rører på dig.....
Fortsat god sommer...nu den endelig er kommet.

Jan said...

BEAUTIFUL!

Karina Beck said...

Lækkert papir der kommer fra Riddersholm. Jeg kan god lide farvesammensætningen.
Og flot layout, du har lavet, fuld af lækre detaljer.
Velkommen tilbage.
Karina

Jette / ma11edina said...

Hvor er det et super fint layout! Flot brug af det smukke papir også.
Dejligt at have ferie tilgode, det kan jeg jo ikke påstå jeg har, men mine 3 uger har været skønne.
Glæder mig til vi ses i morgen :D

Pia said...

super lækkert lo og sikke lækker ny papirserie. Smuuuukke blomster du har i haven

Betina Olesen said...

Nå, vores blogge har måske holdt ferie sammen ;-)

Sikke en god udfordring, og sikke et skønt LO du har fået lavet, det ser rigtig godt ud med det sort/hvide billede op ad de skønne lilla farver... og det matcher jo skønt med dine hortensiaer... de er jo super skønne.... husk nu at tage et billede af dem alene, de ville da være skønne på Riddersholms nye papirer ;-)