Saturday, April 16, 2011

En god tur til Paris og lidt påske pynt.

Hvad er der sket siden sidst, jo Connie og jeg har været en tur i Paris. Det er da den mest fantastiske by og absolut ikke sidste gang jeg er der. Vi hyggede i fire dage, var på messe de to af dagene. Ridderholms designs papir var med på en stand så det blev vist for alle i hele Europa. Og efter messen var vi  så ude og se byen de sidste dage. For mig var det godt at Connie havde været der før, så blev man da guidet lidt. Og vi kunne nemt have brugt 4 dage mere.  Vi talte flere gange om det var en skam vi ikke havde en skrit tæller med, for vi fik gået nogen kilometer. Der bare så meget man skal se og der er så fantastisk. Og så er det også en hel masse gode scrap emner at tage fat på efter denne tur.  Så  tak for en god tur søster ;-)Nu nærme påsken sig og vi har nogle skønne fridage, jeg pynter altid lidt på til påske herhjemme. Da jeg syntes det er en dejlig tid vi går i møde. Dejligt lyst om aften og det bliver varmere og vi kan komme noget mere ud.


Jeg har lavet en lille krans med udstansede blomster, først har jeg taget 3 stk. blomster ståltråd og viklet blomster tape om. Derefter noget silkebånd for at dække det grønne. Ståltråds kransen er derefter bukket om en rund skål, men kun på midten. Den ene ende har så fået et buk og sat sammen så den bliver æggeformet. Alle mine standset blomster har fået en tur med bonefolderen så der bliver buede blomster, så er de sværtet og wupti de er klar til at blive limet på med limpistolen. Den lille fugl er også bare sat på med limpistol. Alle blomsterne er standset i BELLO PASTELLO serien.Så har købt mig et lille pap æg som jeg har malet med en gang akryl maling. Derefter pyntet med blonder og swarovski sten fra Riddersholm shoppen. Blomsterne er standset med en Martha Steward punch og inden i blomsterne har jeg sat nogle forskellige ting fra en lys krans som jeg har splittet ad i mange dele. Igen er det papir fra serien BELLO PATELLO.


 Tak for jeres altid søde kommentare, det varmer selv om
jeg ikke er her så tit.
Og Else tusind tak for den fine Award, jeg er jo ikke lige så hurtig
som jeg burde være men er glad for du tænker på mig :0)

6 comments:

aka said...

Det lyder som en rigtig dejlig Paristur. Og der må da komme nogle layouts ud af det !
Superflot krans med alle de mange små blomster. Både bukket og sværtet....sikke et pillearbejde.
Og rigtig flot æg.
Så er du klar til påske....nyd alle fridagene og det forhåbentlig gode vejr.

Jannet said...

Det lyder til i har haft en rigtig god tøsetur til Paris. jeg håber at der blev taget godt imod Ridderholm papiret.
Det er nogle super flotte påsketing du har fået lavet.

Heidi said...

Paris er fantastisk - jeg bliver aldrig færdig der.
Sejt at Connie var der med sit papir :)
Sikke nogle smukke og skønne ting du har kreeret.
Håber snart vi ses.
Stort knus

Engel said...

Kære Linda.
Sikke nogle skønne billeder fra Paris! Det lyder som om du har haft en skøn tur.
Din krans er bare SÅ Sød. Og hvilken lille fugl ville ikke gerne sidde i selskab med SÅ mange blomster! Og dit påskeæg er bare SÅ gennemført! Jeg håber at du får en skøn påske!
Knus Engel...

Karina Beck said...

Sikke nogle dejlige billeder fra Paris. Jeg får helt lyst til at rejse.
Og super søde påsketing, du har lavet.

Riddersholm Design said...

Kære Søster odså tusind tak for en over herlig tur til dig. Det gør vi gerne om ;o) Vi har vist en stribe områder der venter på nærmere udforskning. Mon der er en messe igen i efteråret !!!
Og det er da bare de fedeste påske ting du har fået krearet. Glæder mig til at se dem live i påsken.
Kram Connie