Tuesday, February 15, 2011

Skaga scrap

Så er der kommet gang i scrapperiet igen, jeg har været til Skaga scrap i sidste weekend sammen med søster. Det var en rigtig hyggelig dag, og absolut ikke sidste gang vi køre den lange vej norden fjords. For ikke at tale om alt det lækker mad vi blev forkælet med. Så meget godt at vi burde have gået tilbage til øst jylland.
Vi ankom kl. 9.30 og Unik scrap stod klar med at hendes dejlige butik, som altid - var der taget næsten alt med. Så det var ikke gode ting og sager vi manglede. Kl. 10.15 startede Donna med et kursus hvor vi skulle lave den sødeste lille bamse eller kanin som man kunne bruge til evt. et Valentins kort eller barne kort. Den må i se senere for jeg har ikke syet den endnu;-) Efter det var jeg ikke på flere kurser men dem som var af sted var meget begejstret. Så var et snart middag og der var buffet på programmet, og den får lige fem stjerner fra mig. Så tilbage til pinden igen og lave lidt og shoppe lidt.  Inden vi igen skulle til buffet med varme hjemmebagte boller - kager - oste og masser af frugt. Igen tilbage og scrappe og hygge også var det lige pludselig aften og dagen var næsten omme. Men man skal da ikke gå sulten hjem, så vi gik lige til en ny buffet med masser af lækker sager igen igen. Inden vi så småt skulle begynde og pakke sammen.
Det sidste der var at der skulle stemmes på de fire forskellige udfordringer som var der var.
Der var en udfordring med Navne skilt - Layout udfordring der skulle inde holde følgende: minimum 2 billeder, 5 brads, 5 knapper, bånd, 2 stempel tryk og 1 hjerte. Så var der kort udfordring hvor man skulle fortolke en skitse.
Og til sidst en farve udfordring hvor der skulle bidrages med minimum 3 farver. Og man måtte lave kort eller LO.


Her kommer mine to bidrag så. Og JUBIII !!! for første gang vandt jeg på LO udfordring og på navne skiltet var vi 2 der havde lige mange stemmer på første pladsen, så der trak de lod om præmien. Så der fik jeg æren men ikke præmien. Men det var jo også lige meget for jeg havde jo fået en flot første præmie. Det var Unik der havde sponsoreret præmier og min var et træ album fra Kaiser kraft og papir fra My mind's eye til at beklæde det med, så var der akryl maling med og ringe til at samle det med.

Mit navne skilt er skåret på min bigshot og jeg har brug en Spellbinders Grand nestabilities og så har jeg brugt det nye papir fra Riddersholm design fra serien Bello Pastello du kan kigge serien igennem her, der er mange lækre forårsfaver at se på.  
Mit vinder LO er fra vores tur til Italien sidste efterår, vores 2 unge mennesker ved det Skæve tårn i Pisa, der har jeg igen brugt papir fra Bello Pastello om min Martha Steward punch som jeg er meget glad for jeg købte i efteråret. Båndet er fra Søsters shop og du kan se det her uha der er så mange lækre bånd, jeg tror jeg er båndoman :0)Dette LO har jeg lavet med papir fra serien som Riddersholm design kom med i efteråret og den kan du se her Her har jeg brugt min Silhouette som jeg endelig er begyndt og få meget glæde af efter de har lavet en nyt program og jeg har været på et kursus hos Nicolette. Fuglen på grenen har jeg købt i deres shop til 99 cent det er da til at have med at gøre. Under fuglen har jeg stemplet på organza og embosset det bagefter, så det smelter i kanten. Så har jeg lavet en lille blomst i organza og igen brugt min MS punch og lavet små vimpler med katon og noget sække ag tig stof oven på. Der er også brug masse af Swarovski sten som også kan købes i Connies Shop og jeg skal lige love for at de kan blinge og glimte :0)
Der knytter sig en lidt sjov historie til det billede for da Line skulle ind i den chokolade / kage butik og købe en fødselsdags gave til hendes Moster "Connie" der var alt i rustrøde / teacotta farver og med hendes røde hår og røde tørklæde og røde solbriller som måtte hun da stille op til et foto, folk i butikken tænkte de er sgu da for mærkelige. Men man er vel scrapper.


Hvis du kigge med så langt, så tak for de altid søde kommentar i giver mig, det er det der gør at jeg syntes det er sjovt at blogge. Selv om det ikke bliver til så meget som jeg gerne ville, men man bliver jo nød til at prioterer og til sidste så beklager jeg billede kvaliteten, men der er ikke noget dagslys i disse dage. Kan i alle have en god aften og uge.

14 comments:

Karin said...

Jamen dog Linda.. tillykke med alle præmierne, det er da sejt gået :-))

Karina Beck said...

To lækre layouts. Jeg kan godt forstå, at du vandt på det første. Lækkert rejselayout i dejlige farver!

Madamscrap's scrapperier said...

Selvfølgelig vandt du... super flotte ting du har fået lavet!

Mange knus Jette

Heidi said...

Søde Linda, når du blogger så blogger du for alvor. Seriøs blogger er du. Tillykke - herlige layouts og historier du fortæller. Skønt. Stort knus til dig.

Charlie said...

Hej Linda - tak for en "øjenvidne beretning" lyder som et fint arrangement - vi var jo på Scrap-n'dream herovre samme dag - også en stor succes. Til lykke med præmien - det er dælme også et fint navneskilt. Vild med dit skæve tårn LO. Knus

Netti said...

Hejsa Linda.
Tusind tak for en virkelig dejlig dag sammen i lørdags. Det må vi gøre igen :)
Smukke ting du fik lavet og ja vi fik dæleme god mad..puha :)
Tillykke med at du vandt, det var velfortjent :)

Charlotte Ravn said...

Det lyder jo som en herlig dag og tillykke med alle præmierne! Super skønne ting du har lavet og dejligt at se at du er i gang igen!

Linda said...

Tillykke med præmien:-)
Skønt navneskilt. Ja det er jo en lang vej at køre, men lyder som en tur som er værd at ta på. Håber snart vi ses...hos UNIK

LindaS said...

Superflot navneskilt - den hæklede kant er all over the top.

Pia said...

tlykke med præmierne og sikke lækkert lo og det navneskilt er super flot, lækre farver og pynt

Betina Olesen said...

Tak for sidst... ja, 2 gange endda ;-)
Lækre LO'er, og super sødt kort... også IRL, og min stemme fik du jo. Ærgeligt med navneskiltet, men jeg måtte jo kun stemme 1 gang...

Vi ses jo snart igen... Knuz

Else Slipsager said...

super flotte ting du har lavet, Linda. Var vist en super hyggelig tur. Kig forbi min blog, der er en award til dig.

Maj-Britt said...

Hej Linda, sikke skønne ting du har lavet. jeg er helt vildt med dit navneskilt. Dine LO´s er herlige og jeg må ærlig indrømme, at jeg nu også må eje denne MS-punch ... uhaaa, hvor er den flot ;o))

... og jaaaa - vi ses i Middelfart næste weekend - jubiiii
Knuzz fra Maj-Britt

Betina Olesen said...

Hvaaa... kommer der nogle billeder af pariser-turen... lidt nysgerrig er man jo... Knuz