Thursday, November 25, 2010

Lindt binderi som er klar til weekenden.


Jeg vil da gerne vise jer lidt af min adventspynt så er gjort klar til den kommende weekend.
 Jeg har fået lavet mig en julekurv som kan stå og pynte hele december måned. Den er lavet med ler i bunden og så pyntet med lærke- og fyrkogler. Lidt frø kapsler, blød enebær, gran, kastanier og nogle små grønne æbler.  Jeg er storforbruger af blød enebær i december måned. Og det er et lækkert materiale at bruge i både buketter,  kranse og dekorationer.


Dette bliver min dør krans i år, det er en halm krans som er bundet med salal blade og så er der bunde silkebånd om, og påsat lidt sløjfer hvor der er limet lærkekogler i enden af silkebåndet.
Også min adventsdekoration som er lavet på et glasfad. Også den er lavet med ler og sammen materialer som kurven. Også lidt filt stjerner som er limet og trådet på.


Det blev ikke lige til noget scrap denne gang, men det vare ikke længe så kommer der en del kort, lige nu kan jeg bare ikke tage billede af dem. Da de ligger hos hende der søsteren ;-)

Kan i nu alle have en hyggelig weekend som jo snart står for døren. Her er det hele hvidt og julesneen daler ned, så den rette stemning er her. Nu mangler der bare nogle flere timer i døgnet til rigtig råhygge.
Tak fordi du kiggede forbi, Jeg er vildt glad for Jeres kommentar, og ville nu tage en lille blog rundfart.
Godaften :0)
5 comments:

Heidi said...

Hvor er det hyggeligt at kigge ind til dig igen. Du burde tage i mod bestillinger på de overskønne og smukke kranse ;) hint hint.

Hav en fantastisk weekend.

Knus
Heidi

Pia said...

wow så flot bundet krans smukt smukt, jeg kan desværre ikke se det andet billede

Jette / ma11edina said...

Virkelig smuk krans, suk....den måtte godt hænge på min dør :))
Det er desværre det eneste billede jeg kan se...?
Rigtig god weekend til dig. Knus

Bertram said...

Jeg kan se din smukke dørkrans og den er virkelig blevet flot. Den måtte også gerne hænge på min dør.

Charlotte Ravn said...

Jeg kan desværre også kun se kransen, men jeg ved jo hvor dygtig du er til det blomsterbinderi, så jeg er sikker på at de andre ting også er skønne!
God weekend!