Friday, November 26, 2010

En gang til med billeder...

Jeg ved ikke hvorfor i ikke kunne se mine billeder, muligvis fordi jeg satte dem direkte ind fra Picasa. Men jeg prøver da bare igen og gør som jeg plejer. Så her kommer adventspynten så igen og det er jo stadig klar til weekend med sne og det hele.  HO HO HOOOOOOOOO



Jeg har fået lavet mig en julekurv som kan stå og pynte hele december måned. Den er lavet med ler i bunden og så pyntet med lærke- og fyrkogler. Lidt frø kapsler, blød enebær, gran, kastanier og nogle små grønne æbler. Jeg er storforbruger af blød enebær i december måned. Og det er et lækkert materiale at bruge i både buketter, kranse og dekorationer.

Dette bliver min dør krans i år, det er en halm krans som er bundet med salal blade og så er der bunde silkebånd om, og påsat lidt sløjfer hvor der er limet lærkekogler i enden af silkebåndet.



Også min adventsdekoration som er lavet på et glasfad. Også den er lavet med ler og sammen materialer som kurven. Også lidt filt stjerner som er limet og trådet på.




Det blev ikke lige til noget scrap denne gang, men det vare ikke længe så kommer der en del kort, lige nu kan jeg bare ikke tage billede af dem. Da de ligger hos hende der søsteren ;-)






Kan i nu alle have en hyggelig weekend som jo snart står for døren. Her er det hele hvidt og julesneen daler ned, så den rette stemning er her. Nu mangler der bare nogle flere timer i døgnet til rigtig råhygge.


Tak fordi du kiggede forbi, Jeg er vildt glad for Jeres kommentar, og ville nu tage en lille blog rundfart.


Godaften :0)



10 comments:

Netti said...

Lækre og flotte dekorationer du har lavet. De skal nok pynte flot hjemme ved dig :) Jeg skal nok tage billeder af mine i denne weekend og lægge dem på min blog.
Her er ingen sne..eller i hvert fald max 1 cm..skønt. Det må gerne blive væk for min skyld :)

Pia said...

dejligt at få lov at se alle billeder af dine smukke dekorationer, de er sååååå flotte. Du må have en god lørdag

Karina Beck said...

Hvor er de lækre dine dekorationer. Jeg er vild med at de er holt i naturting og farver.

Karin said...

Det ser jo voldsomt prof ud... :-) nu har vi udsat vores tur til Kbh til i morgen, så jeg kan vist lige nå at lave en adventskrans :-)

Bertram said...

Så dejligt at kunne se billederne af alt det skønne du beksrev sidst LOL
Det er virkelig skønne sager du har lavet der.
Jeg håber forresten ikke det blev for dyrt med bilen!

Engel said...

Kære Linda. Dejligt at billederne kom med denne gang.. totalt imponerende kurv!
Håber du nyder 1. søndag i advent!
Knus Engel...

Ifversen said...

Det er sørme blevet en flot omgang dekorationer - særligt elsker jeg din dør-krans! Den er bare så lækker!
God adventssøndag til dig og dine!

Charlotte Ravn said...

Dejligt at man nu kan se billederne af dine meget smukke dekorationer. Tror du snart bliver nødt til at komme på besøg hernede...sådan lige før jul, så kan du måske hjælpe mig med at lave juledekortioner? Mine ligner nemlig altid noget som Charlotte 5 år har lavet i børnehaven! ;)

Betina Olesen said...

Hvor er det nogle skønne dekorationer du har lavet, kan rigtig godt at de bugner at en masse natur ting... skæn dørkrans også... sådan 2 kunne jeg godt bruge næste år....

Karina Beck said...

Godt nytår til dig også og tak for dine kommentarer på min blog gennem året.