Saturday, October 9, 2010

Jeg er her endnu......


Så er vi igen hjemme efter en lille smut tur til Italien hvor vi boet i Pisa en nat og i Lucca i 5 dage. Men det var vel også på tide at få holdt sin sommer ferie, og jeg skal lige love for der har været knald på ind til da. Både på jobbet og med alt mulig her hjemme. Men vi kom hjem i mandags og i denne uge har jeg så fået slappet at og hygget. Jeg har fået scrappet lidt været på cafe besøg med veninde og været til både min søsters fødselsdag og ikke mindst Janes 30 års fødselsdag. Sikken en god fest, tak for en dejlig aften Jane det er længe side jeg har grinet så meget.

Og så var der også en der prikkede til min dårlige samvittighed, læs hvad Charlie skrev ha ha.... hun har nu den skønneste humor :0)   "Jeg kan altid godt lide at returnere en kommentar når jeg ser jeg har fået en - men det er dælme svært at blive ved med at finde på noget at skrive om dette indlæg. Blogger du snart igen?? =0) " Og jeg vil rigtig gerne min jeg er bedre til at sidde og nyde hvad i andre har skrevet :0)

Først så er her lidt stemning fra vores tur til Italien.Posted by Picasa

I september månede havde Connie inviteret hendes design team til hygge hjemme hos hende, det var en rigtig hyggelig dag. Og rigtig dejligt at møde de andre kanon dygtige piger, de andre lavede kort det meste at dagen, men jeg fik lavet dette LO. Igen noget fra Thailand, jeg har så mange gode billeder fra den tur så jeg bliver ved med at tage lidt engang imellem. Det er papir fra serien Turquoise Hills, noget at det har været en tur igennem lidt tør embossing og noget er revet og flosset og sværtet i kanten. Så har jeg været en tur i Falck kassen og hente noget gaze. Og havde så fat i min mand som godt kan lide at fiske med garn om han ikke havde lidt nye der lå så jeg kunne få et stykke af. Og man må da sige at farven med passer perfekt.Så var vi jo til fødselsdag hos Jane som jeg skrev og jeg fik lov til at lave kortet til hende, det har jeg lavet på
kraft karton fra Bazzill som jeg har købt ved Kreativ fornemmelser.  Og så har jeg brugt Classic chic fra Scrapbookdoer. Jeg troede faktisk det var papir fra Webster´s men det har snydt mig.
Ha ha... der er sneget lidt peber ind på kortet, ved den lille tag/runde dims hvor der står 30, der er hele peberkorn. Ellers lidt roser fra Kort og Godt, og en bord lavet med MS punch og perler og bånd.
Hvis du er nået her til så må i alle have en forsat god weekend og tak fordi du kiggede med :0)

10 comments:

Karina Beck said...

Det er et lækkert stemningsfyldt layout, du har lavet. God effekt med det tørembossede.
Og flot fødselsdagskort også.
Lækker collage fra Italien. Jeg skal til Rom snart og det bliver mit første møde med landet.

jane said...

Jeg syntes klart at fødselsdagskortet er det pææææneste kort du nogensinde har lavet ;-) men jeg er nok også lidt forudindtaget.. tøhø.. tak for festen.. det var dælme sjovt, jeg morede mig kosteligt.. og tak for gaven og kortet igen igen.. krammer herfra..

pia overgaard said...

Hvor er det et skønt layout - lækre farver og jeg er vild med gaze effekten. Dejlige billeder fra Italien - fik lige et flashback - det er jo ikke så lang tid siden vi selv var der :) Fed detajle med peberkornene på det flotte kort til Jane.

Monique said...

It's a shame I can't read it but your holiday (?) pics look fantastic. Love your layout with that thread used as a border!

Karin said...

Dejligt at høre fra dig, og det lyder lækkert med ferie i Italien :-)
Flotte ting du har lavet, og gode ideér med peberkornene, og da også med fiskenet :-)

Charlie said...

SÅDAN - og når du så blogger så får du da næsten skrivekrampe går jeg ud fra. DEJLIGT at læse nyt, fed ferie kan jeg se og hvor er det fiskeriLO lækkert - perfekt afstemt i farverne og med ting der virkelig passer til emnet som pynt - det er lige mig sådan et LO.
Også fint peberkort til fødselaren. TAK for en sjov og god læsning - og JA - jeg er en værre en - ved det godt - men kan ikke la' være! =0)

troll13 said...

Wow, det LO er rigtigt lækkert og ja, den gaze passer da perfekt dertil. Kortet er også bare superlækkert.

Pia said...

super lækkert layout som oser af skøn stemning, kanon farver. Kortet er også såååå flot
knus Pia

Charlie said...

TAK for din kommentar - og helt i orden - livet, hverdagen og jobbet kan godt komme i vejen for fritiden - sådan er det! =0)

Pia said...

velkommen hjem kan godt forstå du har nydt turen. Kanon flot layout med lækre farver og super skønt kort med mange lækre detaljer