Monday, May 24, 2010

Lidt nyt og vi kom ud og rejse.


Så er det hvis på tide at der kommer en ny opdatering efter vores rejse.

Ja - vi ventede og ventede på at de skulle ringe den 16. april om vi kom af sted til Gran Canaria, hvor vi havde bestilt en uges ferie på et rigtig lækkert hotel, hvor alt var luksus. Men sådan skulle det ikke være, Spies ringede og sagde alt var aflyst og vi ville få vores penge tilbage. På en eller anden måde så var den ferie bare dømt til at gå galt fra starten af. Da vi bestilte i marts måned, der skulle min mor også havde været med, men blev syg og fik ikke lov til at flyve. Så der måtte vi afbestille hendes billet, vi blev så enig om at vi ville af sted og hun så kan komme med næste gang. Jeg er så heldig at jeg har et godt arbejde hvor jeg sagtens kunne udskyde min ferie, indtil vi fandt ud af hvornår vi så kunne komme af sted. Og den 18.april da holdt Else fødselsdags scrap, så det var jo et plaster på såret at jeg godt måtte komme alligevel og det var rigtig hyggeligt som det jo altid er når man er på besøg hos Else.


Ugen efter tog så en tur omkring Spies og fik en rejse til Tenerife med afrejse den 27 april i stedet for, og det var en rigtig god ferie med masser af solskin og et dejligt hotel.

Dette Lo lavede jeg til convention i Middelfart, jeg blev ikke færdig med det da jeg jo også skal nå  og snakke og shoppe. Men jeg er faktisk blevet meget glad for det. Ja - det er jo ikke noget fra Tenerife, men stadig noget fra vores tur til Thailand Jeg har stadig en hel masse som jeg gerne vil scrappe om inden mit album bliver som jeg gerne vil have det. 




Det næste LO er et som passer til det som jeg har lavet i forrig indlæg, selv om det er lang tid siden.
Jeg har embosset rundt i kanten med et af stemplerne fra Grunge florish Heart fra Stempelglede.  Og igen brugt mine sommerfugle som er embosset på overhead og  klippet ud.




Til sidst skal jeg da lige gøre lidt reklame for Charlie, prøv og ta en tur forbi hendes blog og se hvad for et projoekt hun har søsat.  Godt fundet på Charlie, det er i en god sags tjenete ;0)

Så skal jeg også huske at spørge om i har set at min scrap veninde Jette "madam scrap" har fået en blog, der syntes jeg da også i skal smutte forbi.

Og ikke mindst - har i set at Connie, Riddersholm design har lagt nogle Vintage tags på sin blog som i kan downloade kvit og frit. Jeg skal da have prøvet når du det gode vejr nu stoppet som de taler om.

Kan i alle have en rigtig god uge, det er jo en kort uge,nu når pinsen synger på sidste vers.

 Og tak fordi du kiggede med :0)

6 comments:

Karina said...

Det er nogle flotte rejselayouts du har lavet. Godt, at i kom afsted trods alt.
Fortsat god aften jeg må lige en tur forbi dine andre links.

Jette / ma11edina said...

Halløj Linda !! :)))
Dejligt at høre fra dig, også efter at i har haft en dejlig ferie, endelig ;)
Super skønne layouts du har lavet, de er så flotte!! Jep, jeg har set og følger Jettes blog, og jeg har skam også downloadet Connies tags...de er virkelig smukke. Må forbi Charlie...
Rigtig god uge til dig :)

Netti said...

Super superflotte layouts du har lavet, sikke en stemning der er på dem.
Hvor var det godt at i dog trods alt kom afsted på ferie. Det er da bare synd at din mor ikke kom med.
Jeg har lige været forbi Charlies blog, og connies og Jettes, så tusind tak for linkene :)

Karin said...

Flotte layouts :-) og godt I endelig kom af sted på ferie. Sig mig, har du ikke også lavet din blog om??

Madamscrap's scrapperier said...

Som altid nogle super flotte layout, du har fået lavet.. og tak for reklamen :) Vil lige smutte en tur forbi Connies og Charlies blog, og lure.. Håber snart vi finder en dag, så vi kan få scrappet/snakket.. Mange knus Jette

Charlie said...

JUBI så kom der nyt at læse her. DEJLIGT at I kom afsted alligevel. FLOT FLOT LO fra Thailand - sarte smukke farver og god opsætning.
1000 tak for din henvisning til min blog - dejligt at så mange tager godt imod min ide. Har glædet mig helt vildt til at komme videre med ideen som har været LÆNGE undervejs. Må lige kigge på dine andre links.