Sunday, June 20, 2010

Lidt nyt og en fantastisk weekend.I denne weekend har jeg været i sommerhus med nogle af scrap pingerne, Karina, Gitte, Anne, Else og Ann Dorith. Hold da helt fest hvor har vi hygget, vi har set bryllup og fodbold. Og så har vi scrappet, grinet og råhygget så i tror det er løgn. Jeg havde desværre glemt mit kamera, men har fået lovning på billeder af Gitte som var fotograf. Så det skal nok komme billeder af produktionen - og den var mega stor. Der blev virkelig produceret mange kort. Vi besøgte Pia Kreativfornemmelser på vejen til Blokhus, og fik købt nye ting og sager. Og lige nu efter vi har været sammen en hel weekend og har brugt hinandens ting, ja - så kunne vi som godt have besøgt hende på hjemvejen også.

Mine kort og LO skal jeg nok vise når jeg har fået taget billeder.

Men jeg kan vise lidt af det jeg fik lavet i sidste uge. Jeg har for et stykke tid siden købt Bydonnas skabeloner hos Scrapper. Hun har en dejligt anderledes stil til nogle rigtig sjove kort. Jeg har lavet et
studenter kort ind til videre. Og som min mand sagde da han så det "hedder hun Lovise?" og jeg kan godt se det, U'et skulle have stået lidt længere nede. Men pyt - hendes mor syntes kun det var sødt at det stod  sådan.


Det lille kort med uglerne skulle lige gå lidt hurtigt, da det skulle afleveres sammen med gaven til Louise, så hendes mor kunne få det med hjem også.
Og dette kort er Camila som blev 18 år i fredags. Der har jeg brugt papiret fra Riddersholms design,


Det sidste kort som jeg har lavet er et min Mor skulle bruge til et bryllup og  det skulle være meget enkelt. Ikke noget med blomster og alt det der pynt "som hun siger :0) " Det skulle passe til pakken i sort - hvid og kornblå. Så det blev dette.....

Det var så slutningen på en dejlig weekend i kreativitetens tegn, i morgen har jeg taget en ferie dag. Så jeg kan få pakket alle mine nye ting ud og få lavet lidt herhjemme. Kan i alle have en dejlig ny uge fra i morgen!

Husk lige og få kosten sendt til et serviceeftersyn inden onsdag hvis vi skal på tur til Bloksbjerg piger :0)      

8 comments:

Netti said...

Det lyder til at have været en helt igennem fantastisk weekend :) jeg må give dig ret..at shoppe hos Kreative fornemmelser kan man ikke gøre tit nok!
Super super flotte kort du har lavet!!

DianaDK said...

Lyder som en skøn skøn weekend. Flotte kort du har lavet, er især vild med det med studenterhuen !

Betina Olesen said...

Lyder til at have været en skøn skøn weekend... og et besøg hos Pia er altid så hyggeligt, og endnu bedre at shoppe der ;-)

Må sige at der har været gang i kort produktionen, og de er bare så søde og flotte allesammen...

Bertram said...

Skønne ting. beskrivelsen af jeres tur får mig bare til endnu mere at glæde mig til august hvor det er min tur. SMIl

Karina said...

Sikke en masse skønne kort, du har lavet. Pas på med at handle hos Pia, det kan blive vanedannende, hun har så mange skønne ting.
Det lyder som en dejlig weekend. Skønt at være sammen med andre scrappere der forstår vores passion ikke?

Charlotte Ravn said...

Jeg er sikker på at det har været en fantastisk weekend! Jeg har jo selv haft fornøjelsen af at være med det slæg på sommerhustur og sjældent har jeg grinet så meget! ;)
Super skønne kort du har lavet!
Min kost er sendt til syn og jeg håber den er klar til den 23!!! Vi ses dernede! :)

Charlie said...

Sikken en dejlig weekend og fine kort - meget produktiv kan jeg se du var. Jeg hyggede med et par "lokale" damer i går det var også skønt og der stod kort på programmet hele dagen (bortset fra den tid der gik med at klargøre kort til OSH og pakke i kasse). Studenterhuen er så smart.

Pia said...

super lækre kort du har lavet