Friday, April 16, 2010

Ferie !!! Måske - måske ikke!

Dette indlæg begyndte jeg faktisk på onsdag aften, og havde så lavet en kladde. Så jeg kunne sende det når jeg var kommet på ferie.


Det startede sådan her:

Så er der dømt ferie i de næste 11 dage og hvor jeg glæder mig. Jeg syntes virkelig jeg trænger til ren afslapning. Bare en god bog og sol og varme.


Men hvad sker der så? En åndsvag vulkan på Island bestemmer dig for at den vil sprutte og lave en masse lava og støv. Så lige nu står vi i et vadested, vi skulle have været af sted kl. 7.30 i morges. Vi vil blive ringet op af rejseselskabet imellem 10 og 11 om hvad status er. (stakkels det personale som har gang i - jeg ved ikke hvor mange informationer lige nu) Så vi venter og venter..... skal vi på job på mandag og have udsat vores ferie eller mister vi bare en dag? Ja, det skal i nok høre nærmere om.


Nå, men nu kommer så det jeg egentlig havde lavet klar. Mine fire små album som er utrolige nemme og lave. En rigtig sød ide til en lille gave.


Det hele startede da min min mor fyldte 75 år sidste forår. Og i den forbindelse havde hun bestemt at der skulle være pigekomsammen for piger i alle aldre. Hen på eftermiddagen sad vi fire kusiner og aftalte at vi skulle holde en kusine weekend, hvor vi rigtig kunne sladre og drikke lidt rødvin . Og ikke mindst " KAN DU HUSKE DEN GANG!"

Connie og jeg havde jo taget vore kameraer med. Og de to andre sagde hele tiden "hold da op hvor tager i mange billeder" Og mange gange i løbet af dagen blev der også sagt "hvad er det der scrap for noget?" Så nu kan de så have et lille minde om den rigtige hyggelige weekend som Rikke havde arrangeret for os på Langeland, hvor hun har et dejligt sommerhus. Og ikke mindst, se hvad scrap er for noget. Vi hyggede og havde det bare så skægt. Og munden stod ikke stille på os - i alt den tid hvor vi var der. Og jeg tror vi blev enige om, at de sidste 20 år. Der har det kun været kort vi har mødt hinanden til familie tam tam engang imellem. Så vi har nu skabt en ny tradition, og mødes igen i løbet at det næste år.

Der er ikke noget særlig i de album med teknikker eller noget, jeg har valgt og lave dem meget enkelt, da de ellers er lidt svære at lukke hvis de bliver for tykke.Nå, mon SPIES Snart ringer ??? :0(


11 comments:

MH72 said...

Åh nej da Linda, sikke noget - jeg håber at vi kan få lidt blæsevejr som kan få skyen til at lette :-)

Riddersholm Design said...

Hej søster - hvor er de go'e Glæder mig til at se dem in real live. Og æv hvor surt jeres ferie går i GED. Godt i strandede hjemme og ikke ude i en lufthavn.

Karina said...

Øv hvor ærgeligt at ferien skal starte sådan. Jeg håber at i kommer afsted snart.
De er rigtig søde og flotte dine små albums.

Madamscrap's scrapperier said...

Hej Sødte

Hvor er det nogle fine minialbums, og en super god ide.

Sikke noget møg med den ferie, rigtig uheldigt tidspunkt, den sky besluttede sig til, at flyve over Danmark.
Håber snart i får fundet en ny ferie, så i kan komme ned og nyde varmen.

Knus og god weekend
Jette

Jette / ma11edina said...

Hvor er det nogle skønne små albums og et dejligt minde fra en dejlig weekend :)
Uhhh...jeg håber sørme at i kommer afsted på ferien....xxxx alt hvad krydses kan :)

Dorit said...

Hvor fed en idé at lave sådanne små mindealbums, det bliver du jo så nok nødt til at få lavet hvert år !!! Eller lære de andre scrap !
Jeg håber, du er kommet af sted på ferie, tænk bare for en dum askesky...

Charlie said...

IH og ØV stakkels jer - ja det må være surt - men sikkerhed frem for alt - især der oppe i luften.
FINE albums du har lavet - de må vække lykke.

Netti said...

Hvor er de bare rigtig flot lavet.
Hamnrende irriterende med jeres ferie, vi må håbe på en gedin gang blæsevejr den rigtige vej så det går væk.

Betina Olesen said...

Hejsa...

Ville lige kigge ind, og sige tak for de søde ord på min blog, dem trængte jeg til og det blev jeg rigtig glad for.

Er faktisk ikke rigtig klar over, om i kom afsted... men hvor er det øv, når man lige har glædet sig sådan.
Sikke en god ide med ens albums, og hvor er de søde...

Hygge fra Betina

Pips said...

Det er Margrethes skyld!!!
Når man er sød får man solskin på sin fødselsdag. Når man er slem får man regnvejr. Og når man ryger for meget... kommer der en askesky ;)
Nå... pjat! -
Jeg luskede lige lidt rundt på din blog, og jeg vender helt sikkert tilbage - du laver nogle fantastisk flotte kort.
Håber alt gik i orden med din ferie.

Pips/Dorthe

Charlie said...

Hej og tak for dit besøg og din søde kommentar - det luner og er dejligt. TAK for det. Jeg har en spændende (syns jeg selv) nyhed i morgen eller overmorgen på min blog. Jeg var NØDT til at skrive min kommentar nr. 2 på dette indlæg - du har garanteret lavet noget fint du bare ikke har vist os endnu - hvis jeg nu skriver "PÆNT be' om " kommer der så et nyt indlæg?? KH og god Pinse