Thursday, April 8, 2010

Kort og Layout

Så må jeg hvis heller komme til tasterne - jeg kan jo se at sidst jeg blogged var den 8. marts det har nu ikke været fordi jeg ikke har fået lavet noget for det her jeg bestemt. Men jeg er og bliver lidt langsom når det gælder om selv at blogge. Og jeg ved sandelig godt hvorfor - jeg elsker og surfe rundt og se alt det i andre laver. Og lige pludselig så er det godnat med mig og endnu en aften er gået. Men jeg har nu bestemt at det jo er sådan det er og jeg får ikke dårlig samvittighed over det :0) Jer der hænger på og gider se hvad jeg laver og skrive en kommentar, tusind tak for det, det er jeg rigtig glad for.

Lige nu er jeg jo i fuld gang med at lave kort og Lo'er med min søsters papir Riddersholm design


Jeg har brugt serien TURQUOISE HILL'S baggrunden er Tess og under mit billede er det Tatiana. Jeg har syet det sammen og borden under billede er Thea, og den nederste bord er Tiffani hvor jeg har brugt min nye punch fra Martha Stewardt. Ellers der det blomster, bånd og rubons.


I går aftes var jeg så i gang med at lege med min nyt stempel fra Hero Arts "Cupcake" Jeg har brugt serien Happy Party og stemplet på Fussy og Happy der efter klippet med ud og limet dem sammen. Derefter har jeg brugt lidt glossy og Liquid pearls og noget bling. Baggrunds papiret er Funny. Selve kortet er karton fra Bazzill og inden i har jeg brugt Happy hvor jeg har lavet rammen med Mega Nestabilities. Tekst stemplet og den lille gren er også fra Hero Arts.
Hvis alt går vel, har jeg været i gang med at lave 4 ens album - fra en weekend tur sidste år i september. Dem får i at se i weekenden. Kan i have en god fredag og weekend når vi snart når der til. Tak fordi du kiggede med.


6 comments:

Karin said...

Bare flotte sager Linda :-)
Nej, vi hænger skam på, og jeg er jo heller ikke den mest produktive... hellere lidt men godt, ik ;-)?
Lige for tiden arbejder jeg hver dag, så jeg er undskyldt.

Karina said...

Rigtig flot layout. Flot sat op. og sødt kort også.
God weekend.

Charlie said...

Fine ting du har lavet. OG nu har jeg sat mig på til at følge din blog, så jeg er ajour når du blogger - for ellers glemmer jeg jo bare at kigge forbi. I denne uge trækker jeg lod hos mig - både om min blogcandy og om den gode PIF-ide - så må vi se hvem de næste bliver der fører den videre. GOD søndag til dig.

Charlotte Ravn said...

Hvor er det bare nogle skønne layouts og kort du har lavet med søsters lækre papir!

Heidi said...

Jamen Fru Ballegaard dog, så aktiv :) Tak for herligt selskab i søndags.
Knus

Diana said...

Super fint layout og dejligt papir. Jeg har netop bestilt en stak af det, det er jo kommet frem, mens jeg har holdt "papir-scrap-pause", så det glæder jeg mig til at arbejde med :)