Sunday, June 8, 2008

Så er jeg tilbageNu går den vist ikke længere - der skal og må til at ske noget med bloggen. I næsten to måneder har den holdt ferie. Og det har jeg altså ikke gjort - hvis i tror det. Siden sidst har jeg ikke fået scrappet så meget, men lavet lidt kort og været en tur på Santorini og to gange i Sverige.
Ellers har jeg nydt det gode vejr som jo har været aldeles pragtful. Denne weekend har været forlænget med et par fridage i forbindelse med Grundlovsdag, og der er bare blevet slappet af med lidt akvarel maling af stempler i haven og en 50 års fødselsdag i går. Som var en forrygende god og hyggelig dag hvor der var dækket op i haven, under de gamle æbletræer med hvide duge og blomster. Vi kunne sidde ude til kl. 22 i går aftes.


I dag har jeg så været med Else Slipsager en tur på besøg hos Unik hobby - og det var bare så hyggeligt. Jeg kunne jo havde købt hele butikken, men man må jo begrænse sig :0) Så det blev til nogle flere H2O farver fra Twinkling, lidt karton, et stempel og det norske blad Et trykk.Så eftermiddagen er gået med at sidde stille og rolig under parasollen og læse et godt blad.


Blog Candy - Unik Hobby har fået sig et designer team med nogle super dygtige pigerså kig forbi Deres blogge og bliv inspireret.

Rikke Næhr www.troll13.blogspot.com
Dorte Nielsen www.dot-scrap.dk


13 comments:

Karin said...

Jamen Linda, hvor ER det længe siden, og de billeder..... det ser nu ikke ret lækkert ud der.... O-:
Godt at ha dig tilbage! ;-)

Charlotte Ravn said...

Dejligt at se dig blogge igen søde Linda! Sikke nogle skønne billeder, det ser ud til at have været en dejlig ferie!

Gitte said...

Det ser nu ret ferieagtigt ud, de steder du har været. næh nej - jeg er ikke spor misundelig og jo - det ser bare lækkert ud. Der fåes ikke noget bedre end de græske øer.

MH72 said...

Velkommen tilbage - dejligt at "se" dig igen :-)

angely said...

Hejsa her igen :) Lyder til at du har haft det skønt. Jeg er nødt til at høre hvor i boede på Santorini - for jeg tror det er samme hotel som vi boede på.
Håber vi ses søndag.
Kram Heidi

Netti said...

Hvor er det lækkert endelig at høre fra dig igen :o) Det må du godt gøre lidt oftere ;o)
Sikke nogle dejlige steder du har været, man bliver jo helt misundelig.

Tanja said...

Hej Linda...

Tak fordi du vil deltage i min blog candy.. :o)
Dit navn er puttet i skålen - klar til at blive trukket ud...
Jeg vil ønske dig pøj pøj.
Scrapknuzz Tanja :o)

Charlie said...

Hej Linda og VELKOMMEN tilbage i blogland. Santorini - der var vi på sølvbryllupsrejse i 2001. Vi ville have været ovre hos min kusine i New York, men det blev udskudt og heldigvis for det, da vi stod på stranden på Santorini og så TV fordi det var 11. september - godt man ikke stod i NY lige på det tidspunkt.

Sofie said...

Det ser sørme også lækkert ud der hvor du har været henne:0) Og dejligt og se dig på bloggen igen;0)

Charlie said...

Nu kan det godt være alle hoteller ligner hinanden, men DER tror jeg også vi boede i 2001 - hvad hedder det???

Gnyllen said...

Flotte billeder!
Jeg skriver lige til alle blogs jeg lige kender da jeg har fået tegnet Amalie til meget billige penge og det er virklig flot. Du kan prøve at se på min blog. Jeg regner med at scrappe et LO med det på.

Dorit said...

Ih, hvor det glæder mig at se et par billeder fra Santorini, som er min yndlingsø, og især glæder jeg mig til at komme derned igen her i september. Kan udmærket kende udsigten ned over Kamari ? Mon I tog zig-zag vejen op på Mesa Vouno ! Øj, hvor er det strengt, men turen værd.

Gnyllen said...

Jeg har valgt at give dig en award.

Se mere på min blog:
www.friisdesign.blogspot.com