Tuesday, July 15, 2008

Lidt sommer nyt.

Så gik der lidt tid igen, men jeg syntes der er sket en hel del siden sidst.
Jeg har blandt andet vundet en blog candy af
Troll som er designer for
Unik Hobby og det er da også Benedikte der har sponsoreret det fine
Stempel som i kan se her. Tak for det !Så har jeg fået ikke mindre end to Awards den første fra Karina som skrev.
Endnu en Odder, som har været med i den gule bus til convention. Jeg synes du laver nogle skønne kort og LO'er. Du har en stil som passer fantastisk til min smag. Du bruger nogle gode detaljer, som jeg får lyst til at lifte, så det håber jeg er okay. Jeg håber på mange hyggelige timer i Odder eller andre steder fremover.


Det håber jeg også at vi gør Karina og jeg glæder mig meget til efteråret med meget scrap sammen med dig og de andre Oddere :0)

Og den anden Awards har jeg fået af Stempel Odderne Jane som skrev.
Selvom jeg ikke har set dig så meget på det sidste, og selvom du ikke er så aktiv på bloggen så ved jeg at hjertet stadig banker for scrap.. og du er så dygtig.. selvom du tit lader som om at du ikke ved det.. GG.. Tusind tak "stempel Odder" du er sgu da selv endnu dygtigere og dig glæder jeg mig også til at være sammen med :0)


Og nu er det jo sådan at når man ikke er den hurtigste knallert på havnen, og alle har modtaget en Award. Så skal man virkelig gå i tænkeboks - så ind til videre vil jeg hermed give den til alle jer søde scrappere som gider og læse min lille blog og se de ting jeg laver.

Så skylder jeg også
Charlie et svar hvad der er for et hotel som vi boede på da vi var på Santorini og hotellet hed Orion og ligger i byen Karmari, et dejligt pænt og rent hotel efter græsk standard. Helt sikkert et sted vi vil bo igen hvis vi kan komme af sted på evt. et afbud.

Jeg er stadig i gang med at lave mit album om Thailand, det bliver til en side i ny og næ. Og så har jeg fået lavet en del kort med mine nye Magnolia stempler fra klub pakken ”sommer 2008”
Jeg har lavet dette LO om vores tur rundt og se templer i Bangkok og hold da helt op hvor var der mange af slagsen.


Det andet LO som jeg har lavet kan jeg ikke vise her da det er med i skitse konkurrencen på Unik hobbys blog, så der kan du kigge hvis du vil se det.

Til sidst vil jeg da lige vise at vi har fået en ny lille familie i vores have, en dag da min mand skulle ud og så græsplæne sad der tre små egern unger og legede. Selvfølgelig var det kun ham der så dem, men dagen efter da vi sad og fik morgen kaffe, så kom en af forældrene og smuttede fra det ene træ og til det andet. Jeg nåede at tage dette billede.
Tak fordi du ville bruge lidt tid på at følge med på min blog.

9 comments:

angely said...

Nøj, en opdatering ;o) Skønt at se noget nyt fra dig. Flot LO, du forsætter den gode stil i dit Thailand album.

Håber vi ses i Odder efter ferien.

Pia said...

Rigtig flot lo og dejlige farver, ja der er rigtig mange templer at se i Thailand som også er utrolig smukke. Jeg tror det er egern år i år, vi har for første gang i 34 år set et egern i vores have, tror den var på jagt efter fugleæg i hækken.

Karin said...

Ahr.. det var dejligt at høre lidt nyt fra dig :-)Lækkert stempel du har vundet og det er jo altid dejligt at blive påskønnet med Awards :-)
Godt du ikke helt har glemt at scrappe.

Charlie said...

Ja dejligt at se nyt - jeg tror aldrig jeg fik spurgt dig, men hvad hed jeres hotel i Santorini - ligner meget det vi boede på i 2001.

jane said...

dejligt at høre lidt fra dig igen, din gamle originale havodder.. 8)
det er så flot det LO, som du fik lavet omkring paladserne i Odder den dag.. super godt gået..
OG hvor er det hyggeligt med egern.. de er da ikke til at stå for.. og mange tak for lån af snedkerNiels.. han er herlig..
Glæder mig til vi ses næste torsdag..
/Jane

Anne Bente said...

åhhh total lækker lo du har lavet, og skønt billede

Betina Olesen said...

Tillykke med alle awardsene.... sådanne varmer jo altid...

Uhhhh... jeg hygger mig sådan hver gang jeg ser et af dine LO'er fra Thailand, både gensynet og forventningen over engang at skulle have lavet mine egne... super godt...

Hygge fra Betina

Trine Emdal said...

det er bare et super flot lo nogle rigtig gode farver
en blog med god inspiration til en nybegynder

troll13 said...

Lækkert LO du har lavet, lækre farver og opsætning.
Tillykke med stemplet ;o)