Saturday, April 12, 2008

Scrapbook Queen 2008 opgave nr.6 og et lille kort.

Så er opgave nr. 6 i Scrapbook Queen 2008 færdig og jeg kan vise den her. Jeg går virkelig slavisk frem i min bog om Thailand, for jeg ved at hvis jeg ikke tage mig sammen og laver en side eller 2 ind imellem - så bliver det aldrig færdig. Og efter som det er en ferie vi virkelig havde glædet os så meget til, så må jeg jo bare i gang. Men der er lang vej inden jeg er færdig, for jeg har bestemt at der skal være noget for hver dag. Så det kan da godt være jeg skal til at speede mig selv lidt op og og sætte tid på. Denne her Orkide' farm som vi var ude og se var bare så fantastisk, der var 1000 vis af Orkideer i alle mulige smukke farver. Den eneste ulempe der var ved at gå rundt der. Det var at jeg blev stukken at insekter på mine ben og arme, og det hævede helt vildt meget i mange dage. Jeg fik næsten elefant fødder - det var sgu også en kønt syn.

I går var jeg til udgivelse af en CD ! En af mine kollegaer har altid haft en drøm om at udgive sine ynglings sange på CD. Og det har han så gjort, det var en stor dag for ham og vi var glade for at vi kunne være med til at fejre han udgivelse. Jeg havde lavet et kort som vi så kunne ligge ved det vin og marcipanbrød som vi havde med til ham.

11 comments:

piabau said...

super flot lo og flot opsætning og brug af farver

Karin said...

Du skal nok blive færdig Linda :-) ting tar tid og mange små skridt er bedre end ingen, ik? ;-) glæder mig til at se det engeng IRL

Raziel said...

WOW dit LO med orkideerne er vildt flot :)

Majer said...

Super lækkert LO i nogle dejlige grønne farver. Hvor har du de dersens billetter fra??

Jannet said...

Super flot layout, dejlig farver

MH72 said...

Hej Linda, det er et lækkert layout du har lavet. Jeg er helt vild med de "bio-billetter" du har brugt på både layout og kort :-)

Anne Bente said...

sååå lækker lo du har lavet, og kortet er jo bare herligt :)

Kornum said...

Super flot lo, med skønne faver

Karina said...

Smukt LO. Gad godt at se bogen om Thailand samlet IRL engang.

Dot Scrap said...

Superflot LO og skønt kort til din kollega. Hvilken dejlig og sød ide.
Hvis du har lyst så kig forbi www.dot-scrap.dk der er blog candy på højkandt.

troll13 said...

Super flot LO, jeg er vild med opsætningen, jeg elsker orkidéer, Også et rigtig sødt kort