Tuesday, February 12, 2008

Vinterferie !

Så kan jeg endelig holde lidt vinterferie og jeg glæder mig. I morgen tager Line, min mor og jeg en tur til Gøteborg, vi skal besøge min søster og svorger. Hun har været ude og snuse og ved hvad for nogen butikker der skal gennemses for scrap - vi skal da også hygge og ud at shoppe andre ting. Så i aften skal der pakkes.Jeg har lavet et par LO i weekenden - jeg nåede at komme med op af dagen til The scrapcat Cyper Crop - og det var rigtig hyggeligt. Jeg havde startet på et LO mere fra vores tur til Thailand og fik det gjort færdig. Jeg syntes det er blevet lidt sjov og anderledes med det lange foto for neden.Så har der jo været Multiscrap's udfordring nr. 2 og jeg har lavet dette LO fra vores tøsetur i August, hvor vi var Skagen på forlænget weekend. Det var den smukkeste tur med så flot en lyng, som vi havde med hjem til at binde af. Jeg bliver altid grebet af en stemning når vi når til sidst i august og alle de flotte bær og frugter begynder at tage farve. Det kom så til at se sådan ud.
Tak fordi du lagde turen forbi min blog - det gør mig så glad når jeg ser Jeres kommentar.

10 comments:

piabau said...

Flotte loer, skønne farver og fin opsætning og hvor er lyngen flot

Jette / ma11edina said...

Super flot Thailand-LO! Det ser rigtig godt ud med din opsætning, både med det lange billede og de andre i højre side. Sikke et flot foto med lyngen, også sat rigtig godt op på LOét.

Charlotte Ravn said...

God tur til Sverige, hvor lyder det hyggeligt!
Sikke et par lækre layouts du har lavet, det ser vildt godt ud med det lange billede og dit lyn LO er jo bare skønt!

Karin said...

Hold da op, du er da også produktiv. Er især vild med Thailands LO´et :-) Det er sjovt at se hvordan du udvikler dig. God tur til Sverige og glæder mig til at høre hvad det indbragte :-)

jane said...

Hvor er det bare nogle flotte LO du har fået lavet Linda..

Og nu må du have en god tur i Sverige.. det bliver spændende at høre om og se hvad du får erhvervet dig af nye sager.. for mon ikke der ryger lidt med hjem??

knuuuus

Jannet said...

Et par flotte layout's du har lavet. flot med det lange billede.

Betina Olesen said...

Hvor er det bare super godt dit Tahilands Lo, er især vild med opsætningen, og det er det lange fotos skyld. Det er forøvrigt længe siden jeg har set nogen fotograferer med dem, hed de ike panorama fotos eller sådan noget?

Hygge fra Betina

Dorit said...

Lyng har så smuk en farve og du har lige forstået at sætte LO'et sammen med papir, der matcher.

Charlie said...

Hej - fine LO's - er især vild med din Lyngtur - minder mig om nogle lavendelbilleder jeg har på lager. Tak for inspirationen.

Mette Jensen said...

meget smukt LO med lyng