Sunday, October 2, 2011

To fantastiske scrapweekender.

Der har været gang i den de sidste to weekender med hensyn til scrap. Sidste weekend var jeg til Scraptastic i Belgien sammen med en flok skønne piger fra  East Coast Scrappers. Og i denne weekend har jeg været til Convention i Middelfart.  Jeg kan ikke vise noget fra Belgien, for det første fordi jeg ikke fik taget så mange billeder og for det andet fordi jeg lagde mig syg hele lørdag og søndag i Belgien. Så min oplevelse at Scraptastic var kun fredag aften, hvor jeg var på kursus med Birgit Korpsen. Det var rigtig spændene og Birgit var meget inspirerende og sød. Så når jeg får billederne fra min søns kamera kommer de på.

I går til Convention fik jeg lavet dette LO, det var en udfordring til LO konkurrencen. Jeg har brugt papir fra Riddersholms nye serie Chantilly Dawn, jeg er vild med den serie og lilla farver. Jeg har bruge bånd og gammel bogsider til at laver blomster med. Så har jeg farvet noget metal med alkohol ink, så det hele blev lilla. Jeg er altid meget ide forladt for overskrifter, men det er ikke noget problem når man sidder vid siden af Netti. Frisk siger hun "der skal da bare stå PAUSE" ja selvfølgelig skulle der det :-)

 Jeg kan ikke lade være med at vise lidt af mine Geoginer som er så flotte i år.


Lige til sidst vil jeg gerne ønske Jette Hjertelig tillykke med fødselsdagen i dag - tak for det gode vejr. Her er en lille blomst til dig Jette :-) Jeg ved jo du også kan lide lilla.
Tak fordi du kiggede med - nu skal der til at gøres klar til en ny uge, efter en dejlig weekend med kreativitet og med et helt fantastisk vejr.

6 comments:

Karina Beck said...

Rigtig flot layout!

Pia said...

wow så flot Linda er vild med pynten og de skønne farver, ja det trak lidt i mig og jeg tænkte på jer der var til convention men det er ikke sådan når der også er mange fødselsdage der skal fejres men så må vi glæde os til SAM

Charlie said...
This comment has been removed by the author.
Charlie said...

FINE georginer og lækkert lilla LO. Godt Netti var klar med en overskrift.

Annette / aka said...

Ærgerligt med sygdom under Belgienturen.....Jeg så godt noget med Delirium Cafe....Men måske VAR du virkelig syg....hmmm.
Godt du kom med til Fyn. Jeg så lige du spurtede forbi på et tidspunkt. Superflot layout du har lavet. Flot med alt det lilla og alt det lækre pynt. Det bånd med blomster på række er da bare fedt.
Titler er svære, men godt at hjælpen var nær !

Madamscrap's scrapperier said...

Hvor et det bare et super flot layot!