Sunday, June 14, 2009

Pay it forward.

På min lille søndags blog rundfart faldt jeg dette på Stinne's blog. Og det syntes jeg jo kunne være meget sjov og være med til. Jeg ved ikke noget bedre end når vores lille postbud kommer forbi med dejlige hilsner. Og ikke kedelige rudekuverter, så der derfor har jeg kopiret alt dette fra Stinne's blog og håber der er nogen der er med på lidt sjov.

Pay it forward udveksling. Lidt i korthed om PIF:Det hele startede med filmen "Pay it forward". Rollefiguren til Haley Joel Osment gør en god gerning for en anden person. Den eneste betingelse for at den anden person kan modtage, er at han/hun må love at give noget, som betyder noget, videre. Et enkelt princip som måske ikke er så enkelt alligevel. Nogen har nu taget dette princip og lavet det om til en gave. Reglerne er enkle. Alle kan være med, kun 3 krav skal opfyldes:1. Du skal have egen blog, så du kan sprede budskabet.2. Du skal ha lyst til at glæde andre.3. Du skal sende dine egne 3 gaver afsted inden de næste 365 dage.De første 3 som skriver til mig på dette indlæg, bliver dem som inden et år får tilsendt en gave fra mig! Det eneste jeg ønsker at du skal gøre for mig er, at du giver det samme løfte i din egen blog.Skriv en kommentar om PIF under dette indlæg, og send så din adresse til mig på
fru.ballegaard@mail.dk

2 comments:

Charlie said...

Jamen det kan du tro jeg gerne vil. Jeg lærte PIF at kende da jeg var ny scrapper FØR der kom gode butikker i Danmark. Der var der en hel del søde engelske og amerikanske damer der begavede mig (noget af det var også RAK). Derfor har jeg siden prøvet at holde konkurrencer ofte på min blog for at sprede lidt sjov og hjælpe andre nybegyndere i gang. Jeg mailer dig lige med min adresse og skriver på min blog næste gang jeg opdaterer den og mangler et indlæg. =0)

Charlie said...

Hej igen - jeg har ikke glemt dette - jeg har bare ikke fået lagt det på min blog endnu og så kunne jeg PINLIGT nok slet ikke huske det var hos dig jeg havde meldt mig til. Nu skal jeg lige en tur til Silkeborg med jobbet men i næste uge får jeg det gjort.