Friday, June 12, 2009

For oven over alting ståler moder sol !

Det er jo ikke lige frem fordi vi har set solen i dag, man skulle jo tro det er ved at være efterår. Men her hos mig der har solen strålet hele dagen i dag. Vi har været i Kolding, vores søn Simon har bestået sin svendeprøve med højeste karakter - særdeles veludført. Og den stolte mor kan jo ikke lade være med at dele dette med Jer.


Da vi var til Convention i Middelfart sad jeg og talte med Karin / Gåsens mormor og jeg beundre jo altid hendes projekter hun er bare så dygtig. Så da jeg så hendes indbydelser til hendes mands fødselsdag. Så liftede jeg straks ideen til min egne indbydelser. Tak Karin jeg kunne aldrig selv have fået dem så fine hvis det ikke var for dig. Er det for øvrigt ikke omkring nu han har fødselsdag. Hvis så tillykke med ham!
Men her er så mine indbydelser som den kom til at se ud.


Der ud over var jeg på forlænget tøse/scrap weekend i sidste weekend. Det var vildt hyggeligt vi shoppede på vejen op hos Kreative fornemmelser i Nibe hos Pia. Uhh det var hyggeligt at træde ind i hendes flotte hjem og så bare gå og røre ved alle hendes fin stempler og papir. Der efter kørte vi videre til Blokhus hvor vi fik installeret os i sommerhuset. Og vupti inden kl. 17.30 var vi i gang med af scrappe. Jamen sikke en maskinpark der var stillet op i løbet af ingen tid. Om det så var trådløs 3 forbindelse - så var der også sørget for det. Intet var overladt til tilfældighederne......
Lørdag kørte vi så en tur til fru Hansens kælder, og selv om Sofie var på ferie i Bulgarien så var der da åben. Igen igen fik vi shoppet dejligt med lidt nyt, for vi mangler jo altid et eller andet.
På tilbage turen var vi i Hune hvor vi var inde og i en butik for at købe lys. Og tro mig ekspedienten må have tænkt sit - vi købte bånd og bånd og så lige lidt bånd! Så efter dette så var det hjem og scrappe / hygge igen. Dejlige gåturer og god mad - en skøn weekend tak for det piger.
Jeg er jo ikke den hurtigste scrapper, så jeg fik lavet 3 kort og 2 LO'er. Men hold da helt op hvor jeg hyggede....
Kan i alle have en rigtig god weekend!
Tak for Jeres altid søde kommentar og tak fordi i kiggede forbi.


6 comments:

Karin said...

Tak for roserne fru Ballegaard ;-)
Så flittig man har været... fiiiine ting :-)
Jo, vi skal ha stor kalas på søndag i haven, med 70 mennesker. Den 24. skal vi forhåbentlig sætte huen på hovedet af Søren... det kan vist ikke gå galt nu, for han scorer bare SÅ fine karakterer.

Karin said...

Orv, jeg glemte jo at ønske 1000
tillykker med sønnike ;-)

Heidi said...

Hvor er det nogle søde layouts. Og stort stort tillykke med sønnen.

*knus* Heidi

Cecilie said...

Til lykke med sønnen - det var flot at få så fin en karakter! Dine invitationer er super fine, og det lyder som om, du har haft en dejlig scrapweek-end. Det er altid skønt at være sammen med andre, som dyrker scrapbookingen ;o) Hav en herlig week-end.

Betina Olesen said...

Tak for hilsenen af Datteren, og selv et stort tillykke med sønnen... man bliver ski så stolt af de unger...

Sikke mange flotte ting du har lavet, jeg synes da det er et okay kvantum, tror ikke jeg havde gjort det bedre...LOL...

Åhhh vi har også i vores klub talt om at tage i sommerhus det sidste års tid, men er desværre ikke blevet til noget... men skønt at høre det kan lade sig gøre, og at i har haft det hyggeligt...

Netti said...

Sikke flotte ting du har lavet. Det er da helt enormt.
Det lyder til at du har haft nogle dejlige dagen i sommerhuset. Jeg er helt misundelig :)
Tillykke med din søn, det er flot gået af ham og jeg kan sagtens forstå at du er stolt :)
Flotte indbydelser du har lavet, men jeg synes ikke at jeg har fået een??? Ej bare pjat :))