Tuesday, November 18, 2008

Længe siden.....

Endelig har jeg fået taget mig sammen til at opdatere. Ingen dårlige undskyldninger for jeg har haft tiden og fået scrappet en masse, men det er ligesom om det er sjovere at se i andres end selv få lagt lidt på bloggen. Lidt undskylning skal der være og det er TDC. Vores net har været meget ustabilt i ca. 1 år's tid og først her inden for den sidste månede har der været en teknikker som har fundet ud af at vores kabler skulle skiftes. Der har også kun været 7 teknikker inden for det sidste halve år. Så nu kan vi både tale i telefon uden at vi falder af nettet og ingen støj på linien.


Jeg var til min kollegas 40 år's fødselsdag i sidste weekend og sikke en fest, det var bare sjovt med gang i den hele tiden. Vi havde samlet ind til gavekort så han selv kunne købe hvad har ville have og jeg havde så lavet dette kort til. Jeg er bare lidt træt af mig selv - se lige billetterne er vendt forkert. Men det er der ikke noget at gøre ved.


For snart meget lang tid siden, sådan føltes det, der var jeg til Convention i Ryslinge, en dejlig tur hvor Jette og jeg rigtig hyggede og fik luftet vores shopping gen. Og ikke mindst fik serveret dejlig flæskesteg fra Weber grillen hjemme hos Jette og Allan som afslutning på en god dag. Det var guf :0) "siger den madglade" Nå, men jeg fik lavet et enkelt LO, som jo igen igen er fra vores ferie i Thailand gu ve' hvornår jeg bliver færdig. Selv om det går lidt langtsomt så er det nu sjovt at tænke tilbage på den dejlige tid.


Jeg var været med i Kort cyper crop som Diana og Majer lavede den 2. november og det var knald hyggeligt.

9 comments:

Pia said...

Sikke nogle flotte bidrag du fik lavet til cybercrop og nogle skønne julekort, det stempel med bh'en er rigtig sjovt

Karin said...

Hold da fast manner :-)) du får da bare lagt noget på når du først er i gang... lækre ting du har lavet! Jeg er vild med det BH-stempel, og en kanon idé til
anvendelse "baggårdskat" hi hi ;-)

Peter said...
This comment has been removed by the author.
angely said...

Skønt at se dig blogge igen, ikke så skønt når teknikken ikke virker. Dejlige kort og layout. Herligt når minderne rækker så langt ik'? ;)
Vi ses snart.
Knus

Fru N. said...

Flot LO du fik lavet i Ryslinge - og tak for en hyggelig dag selv om det er længe siden.
Glæder mig til vi ses til julefrokosten i Odder - og jeg skal nok medbringe både projekter og indkøb fra Holland, så I kan se, røre og være misundelige ;-)
Knus

Else Slipsager Petersen said...

dejligt at se dine ting igen,er vild med dit katte stempel. Havde nu troet at det passede bedst til kvinder, men det fungerer rigtig godt til en mand også. Glæder mig til vi ses til julefrokosten.

MH72 said...

Hvor godt at se noget fra dig igen! (host-host.... det er jo ikke fordi jeg selv opdaterer for tit!). Jeg er da vild med de ting du har vist frem - især kortet til 40 års fødselaren. Det er da skønt at de billetter vender forkert - en ekstra charme :-)

Majer said...

Åh en lækker blå blonde du har brugt på det øverste kort. Sådan nogle blonder, vil jeg også have :-)

Lækre kort du fik lavet til vores cybercrop!!

Charlie said...

Du godeste sikken en masse fine ting på en gang - det kan jeg da slet ikke finde ud af at kommentere på altsammen. Det blå LO er smukt - kortet til baggårdskatten morsomt. Kender godt det med at vende forkert, jeg har flere gange haft vendt kortet på hovedet i processen. SURT IKKE.
Se nu kan jeg allerede ikke huske mere af det jeg så i detaljer - men FINT er det "tiværtifal" altsammen.