Monday, July 16, 2007

Minialbum - Hun blev glad !

Så har min veninde modtaget hendes minialbum med posten - og hun blev glad for det. Og jeg måtte gerne vise de resterende sider.


Det er ikke fordi jeg har brugt så meget pynt, det er noget af det som jeg skal lære at blive bedre til. Jeg går tit totalt i stå når jeg skal til alt det sjove med pynt. Mærkelig nok for når jeg sidder og ser alle de flotte LO i andre laver. Så tænker jeg WAUV hvor er det flot. Derfor jeg må til at udfordre mig selv.
De sidste to sider i det lille album har en lidt sjov historie, dengang billederne skulle tages, og vi sad i Bruuns Galleri i Århus. Der sad der en dame som tilbød at tage billeder af os, hun troede vi var på ferie. Så hvis vi ikke havde det sjovt så fik vi det :-)


4 comments:

Majer said...

Kan sgu godt forstå at hun blev glad!! Det er så personlig en gave man kan få. Og så fik hun den uden nogen særlig grund. Altså bare lige lige ind af døren med posten.

Gad da godt at få sådan en overraskelse :-)

Lone said...

Kan sørme da godt forstå at hun blev glad, det er osse et rigtig flot album du har lavet.
Hej fra
Lone

Else Slipsager Petersen said...

Sikke et fint minialbum du fik lavet. Havde glædet mig til at se det færdige resultat.

Så behøver du ikke "luske" rundt med det mere"

Hils Line

Diana said...

Seføli blev hun glad, det er da helt vildt at få sådan en fin gave et andet menneske har brugt så lang tid på at lave....
Mht. mere pynt, kan du så ikke udvælge nogle ting eller teknikker du synes er særlig flotte og så "tvinge" dig selv til at bruge dem ???