Tuesday, July 3, 2007

En dejlig shoppe tur.

Så har vi haft en dejlig forlænget WEEKEND


med masse af hygge og god snak. Selv om jeg kun har holdt 2 fridage så syntes jeg at jeg er kommet meget ned i tempo. Weekenden gik med besøg af min dejlige scrapveninde Jette, og vi fik scrappet. Og mandag og tirsdag har vi været i Skallerup klit på familie besøg og lavet absolut ingenting. Da vi så skulle hjem i dag, så skulle jeg jo lige ind og se Fru Hansens Kælder - og sikken en overraskelse. Bare jeg havde haft noget mere tid, for fruen havde fødselsdag i dag, hvad jeg jo ikke vidste, da jeg jo havde været uden net i et par dage. Men hun havde de dejligste tilbud, Line og jeg fik da masse af
papir og også nogle dejlige Clear stamps fra Autumn leaves. I mens havde vi
sat vores far / mand i bilen med avisen. Til alt held når det nu skal være, så opdager han at vi er punkteret. Så han måtte til at skifte hjul i stedet for at læse avis. Og selv om han skulle have alt vores oppakning ud og ind igen for at få fat i reservehjulet så var han da færdig længe inden Line og jeg kom ud igen. Og vi kunne da sagtens have brugt mere tid - men man skal jo heller ikke stramme den når nu manden gider køre med for at kigge på scrap :-)

3 comments:

Sofie said...

Tak for sidst;-) Håber i kom godt hjem på reserve hjulet.... Ses måske en dag til crop i Lønstrup:-)

Majer said...

Hvor fedt med et besøg i Fru Hansens kælder. Håber at jeg også engang får mulighed for at besøge Sofie. Det er jo dobelt bonus, når man både kan shoppe og være i godt selskab :-)

Else Slipsager Petersen said...

Er stadig misundelig på jeres shoppetur. Dejlige ting I fik købt.