Thursday, May 3, 2007

Som tiden går...


Ja- som tiden dog går - jeg syntes lige det har været påske og nu har vi atter en lille ferie. Jeg har så taget en ekstra ferie dag i dag. Jeg skal nemlig en tur til Karen Marie Klip i Gråsten sammen med min søster. En rigtig tøse tur, hvor vi bare kan snakke scrap og komme til Sønderjylland og mærke på papir og hvad ved jeg. Jeg har skrevet lidt sammen med Susanne Meltesen som arbejder hos Karen Marie Klip - så jeg glæder mig meget til, om hun nu også har tid til at vise og lidt rundt.

Jeg deltog i Majers udfordring i april - og hold da jelt op hvor var der mange gode bud. Jeg vil da lige vise jer hvad mit bud var. Så må vi se om jeg får købt noget med hjem fra Gråsten i dag som jeg kan vise jer når jeg kommer hjem

5 comments:

Charlotte Ravn said...

Dejligt at se noget aktivitet her igen Linda ;) Det er rigtigt flot dit LO med dig og brormand! Jeg kan rigtig godt li' den måde du har beskåret billedet på!
Ha' en rigtig god tur ned til papirmuseet (hvis I ikke allerede er kørt) og hils Susanne!

meltesen said...

Flot LO - kan rigtig godt li' dit farvevalg og opsætningen. Og så er den store blomst jo bare rigtig flot...

Og så kan jeg da afsløre, at det var rigtig hyggeligt at få Jer på besøg. Jeg havde da sørget for, at jeg havde tid til Jer... ;o)

Gurli Laursen said...

Super flot LO - det er noget svært papir, men det har du jo klaret rigtig godt !

MULTISCRAP said...

Nå Linda, sikke sød man har været !
Ja jeg kender jo dig og Line og ved at det er I stadig ....

Måske vi snart skal ses på Fyn igen - det kunne jo være en ide med en gang sommerscrap, nu er jeg jo ved at lave bed & breakfast i den længe af huset hvor butikken var før....

Hej fra Iben

Majer said...

Synes at det er skønt, at du har scrappet så gammel et billede. Det er jo oftest nye billeder man får scrappet.
Dejligt at jeg kan være med til at udfordre dig ;-)