Saturday, March 10, 2007

GÆT HVAD JEG SKAL HAVE HER ???


Med lidt vedmod at min store dreng nu er flyttet hjemme fra, og har fået en dejlig lille lejlighed. Så blev der jo et værelse fri, hvor Line og jeg skal har SCRAP RUM.
Så nu er der malet loft og vægge - der er købt en egebordplade i limtræ. Så nu skal jeg til at male en kømandsdisk med mange skuffer og et bogskab med glaslåger. Så skal vi til at flytte ind. Jeg er sikker på det bliver vildt godt, solen skinner altid så dejligt ind i det rum, til hen på eftermiddagen.
Men hvor bliver der stille når sådan en ung mand flytter, og opvaskemaskine og vaskemaskine køre kun det halve. For ikke at tale om El-måleren. :-)
Og ja så er der jo også lige køleskabet, man kan jo knap nok finde ud af hvor lidt man skal købe. Men.. men... men.... jeg kan godt selv huske hvor fedt det var at få sit eget, det er da en fantastisk tid og tænke tilbage på. Så nu vil vi tage ud til et hold venner og få en hyggelig aften med god middag. Og det ærgre mig at jeg ikke har fået købt det sidste maling, så jeg kunne have malet møbler i morgen når det er søndag. Kan i have en forsat god weekend !

3 comments:

Charlotte Ravn said...

Ih det bliver da lækkert for jer med et scrapværelse, håber du viser billeder af det færdige resultat!
Det kan helt klart mærkes på el-vask-kost osv. budgettet, at en ung mand flytter hjemmefra!...men husk at skifte låsen, få nyt tlf. nr. og lad være med at lukke døren op, hvis han ringer på! Man kan risikere at de kommer tilbage!!! Det er min håbefulde pode kommet! Jeg har dog fundet en ny lejlighed til ham, så han flytter heldigvis igen 1.april! (sagt med et glimt i øjet, jeg elsker ham selvfølgelig højt og det er også lidt hyggeligt, at have ham hjemme igen!)

Majer said...

Ej hvor er det bare skønt med et scrapperum!! Jeg har godt nok selv et nu. Men er allerede igang med at tænke i ændringer, til når vi overtager vores nye hus ;-)

Glæder mig til at se mere til det, når det bliver færdigt!

Gurli Laursen said...

Ja, det må være lidt med blandede følelser, når "ungen flyver fra reden", men også dejligt, for det er jo det de skal, når de er store nok.
Hvor bliver det dejligt at få et scrapperum. Tillykke med det ;)