Wednesday, January 16, 2013

Update fra CHA og Palm Springs....

Så er vi kommet videre til Palm Springs, efter tre dejlige dage på CHA. Der var mange gode nyheder, og man tænkte det skal jeg lige huske osv.... Men hvis man ikke fik taget billeder med det samme, så er det bare væk i et mylder af gode ideer og mange teknikker.
Weekenden inden vi tog afsted fik Connie og jeg lavet en smash bog så vi også kan scrappe lidt på turen. Da det jo var dårlig vejr inden vi tog afsted, så ventede vi med at tage billeder til vi var kommet til Sunny Californien :-)

Og så er det jo ikke nogen hemmelighed at jeg er stor fan af Tim Holtz og jeg vil gerne indrømme det:-) jeg stod lidt mange gange på Rangers stand og så han teknikker med de nye Distress paint og andre gode ideer.

Så her er også et par billeder fra CHA.....

De sidste billeder i dag er fra Palm Springs og udsigten er fra vores hus, det er et fedt hus som ligger i et golf ressort. Da vi ankom i går aftes, kom der en vaskebjørn forbi vores terrasse. Den var skisme lige så stor som en Cockerspaniel. I høre mere nyt i morgen, her i aften skal der hygge s måske med lidt light scrap.9 comments:

Annika said...

Nyd det for mig - jeg savner PS og ville meget gerne være der lige nu :)

Hvis nogle af jer skal finde cacher, så er nogle af Wheeler Dealers cacher gode :) (der er også nogle 'nå, det var det' - andre gode og svære, men sjove - desværre har de ikke været online i snart ½ år :( )

Håber at I får noget varme i morgen (for jer, i dag for os) - synes der har været nogle ½kølige dage der på det sidste desværre.

Hvor længe skal I hygge i PS?
Hvis I mangler ideer til gode spisesteder, så bip mig - har lige fået en liste af en der ofte er i byen :)

Karina Beck said...

Det lyder som en fantastisk tur. Det er i hvert tilfælde nogle skønne billeder.
Og super flot Smash..

nedergaard said...

Jeg er slet ikke bare en lille smule misundelig ;-)) super skønne billeder derfra og sikke en lækker smash bog du har lavet.
Fortsat god tur

Scrap i Holstebro said...

Hvor lyder det bare som en rigtig fed tur i har! Skønne billeder, og hvor ser jeres base skøn ud :))
Nyd jeres ferie og hils :) Knus

Charlotte Ravn said...

Sikke en lækker smash du har lavet og du har jo allerede en del billeder at fylde i den. Det lyder som om i har en skøn tur....der er kun en fejl ved den......I har ikke taget mig med! ;)
Fortsat rigtig god ferie, jeg glæder mig til at høre meget mere om jeres tur, når vi snart ses! Knus til dig og søster

Pia said...

wow så flot smash bog og uh så flotte billeder af mit idol. Hold da op en udsigt, nyd det herhjemme er det 16 minus grader
knus Pia

Dorthe said...

Lækker SMASH bog du har lavet.
Mon ikke den unge mand på dine billeder er det mest fotograferede emne næsten til CHA - haha... stakkels fyr *G*
Sikken et fedt sted I hygger Jer nu! Solen må I gerne tage med hjem :)

Olivia said...

Sikke da en dejlig oplevelse at få...at komme til USA og komme til at møde sit idol på CHA. Det er da bare fantastisk og jeg glæder mig til at læse mere om jeres tur. Din Smash bog er rigtig god og passer jo lige i stilen, hvis der skal scrappes et billede eller ti fra Ranger standen ;-)

Luce said...

Så gøy dette så ut! Kjempeflotte bøker du har laget!