Sunday, November 25, 2012

Kursus dag og designer dag.


Tiden går og klokke slå, en lille opdatering herfraJ For 2 uger siden, og som mange af jer jo ved, så var Anna (Brises) på besøg fra Polen og holde kursus hos Riddersholm Design. Det var om lørdagen og jeg skal love for, at det som altid når man er til noget scrap. Enten var der helt stille eller også var der en snakken eller høje grin.

Jeg skal hilse og sige at Anna (Brises) er en fantastisk dygtig pige, giver man hende en saks og et stykke papir i hånden, så skal hun ikke bruge Bigshot og dies. Nej man klipper bare J Ikke at hun ikke bruger det, men ikke noget med at måle og standse, nej det er håndværk meget af det.
Her et par stemnings biller fra dagen.  
 
En rigtig hyggelig lørdag og tak for sidst til jeg der ser dette J
 
Da kurset var omme og vi havde summet/ scrappet lidt. Ja, der var det jo Mortensaften og Jette og jeg havde fornøjelsen og spise med hos familien Riddersholm sammen med Anna. Derefter tog Jette og jeg til Norsminde, og vi var sgu noget brugte da vi nåede hjem. Tak for for en hyggelig weekend. Men en god nat søvn og vi var klar til at hente Pia (PiaBau) på Banegården i Århus og tilbage til Drastrup. Gitte ( Blomsterbox) var også ankommet. Og så holdt vi en hyggelig og afslappet scrappe dag sammen.
Alt i alt en super fed weekend J
 
Sidste weekend var de skønne fra Holstebro scrapklub forbi og hold scrapdag hos Connie, og Line og jeg fik lov til at snige os med til lidt scrap på sidelinjen. Hvor var det hyggeligt!

  
 Jeg har et enkelt kort som min mor skal bruge til en fødselsdag og fødselaren er the drikker. Så der for blev det sådan. Jeg kan faktisk ikke huske hvor stemplerne er fra, men papiret er fra  Huntington Garden.
Jeg vil gerne undskylde jeg har været lidt svag til at få lagt kommentar på Jeres blogge, men tiden har ikke lige været til det.
Kan i alle have en ny uge som starter meget snart.

9 comments:

Karina Beck said...

Det lyder dejligt med kursus og scrap!
Flot kort, du har lavet.
Du må have en rigtig god dag.

Anneke said...

wow, this looks realy nice with everyone.
your card has a lovely vintage look.
greetings from Ann ( netherlands)

nedergaard said...

Et super smukt kort du har lavet.... Ærgerligt at jeg ikke kunne være med scrap pigerne fra Holstebro, det ser så hyggeligt ud, men vi var på weekend tur til Kiel. God uge til dig

ingejc said...

Enig i, at det var en fantastisk kursusdag med Anna. Glæder mig også til Gittes julekortkursus.

Pia said...

så flot kort i dejlige farver. Tak for hentning i århus og en hyggelig dag hos Riddersholm, øv at der er så langt ellers ville jeg komme forbi tit
knus Pia

Kirsten said...

Det var en super hyggelig og inspirerende dag, vi e klar til et nyt kursus :-) et rigtig fint kort du har kreeret i det lækre papir. Glæder mig til vi snart ses igen ;-)

Luce said...

Lekkert kort med nydelige stempler!

Jette W said...

Det ser ud til at havde været en rigtigt hyggelig weekend.
Super fint kort.
Ja, det er lidt træls i er så langt væk. :)

Betina Olesen said...

Hejsa...

Dejligt at du stadig følger med og kigger ind. Var ikke sikker på at der stadig var nogen følgere tilbage efter så langt et fravær.

Sikke et skønt kort du har fået lavet... elsker at være på kursus, selvom det bliver til for lidt, ville gerne have været på lag på lag kursuset... men så må jeg prøve hjemmefra ;-)

Hygge...