Saturday, November 19, 2011

Jule kort !

Hvor utrolig den end lyder - så går vi snart ind i december måned. Jeg syntes bare tiden den flyver. Men nu da den skønne juletid nærmer sig, såhar Riddersholm Design lavet en jule kort sketch udfordring som køre de kommende uger indtil jul. Hver uge uge indtil jul ligger Connie en jule kort sketch ud og man kan deltage efter reglerne herunder. Ugen efter ud trækkes der en vinder og Riddersholm Design  garantere lækre præmier. Vi i design teamet vil hver uge lave den samme sketch, og lægge på bloggen til inspiration. Mit bud på denne uges sketch er her.

Jeg har brug Clear stamps fra Aladine som du kan købe i shoppen. De er utrolig lækre og stemple og embosse med. Der er så mange fine detajler i alle deres stempler.
Jeg har brugt papir fra den nye juleserie "The day before"
Stjernen har jeg tegnet på kopipapir og derefter limet noget gave papir oven på, og klippet den ud og sat den på med skum puder.  De små julekugler er også klippet ud og sat på skum puder, og så er der pyntet med lidt snor og perler.

Så nu må man så til at bryde sin hjerne til næste uges sketch. Glæder mig allerede.


For nogle uger siden var jeg med min søster i Søby-Højslev hallen til Kreativ dag, Connie havde hendes lille butik med. Og Jette, Line og jeg var trådt til som hjælper. Det var en super hyggelig dag, og der var bare travlt hele dagen. Jette og jeg holdt to små kurser, det ene med stempler og det andet i Big Shot. I den forbindelse havde Connie og jeg lavet to stk julekort der var nemme og gå til. Vi havde lavet et kit til hver af dem der deltog, og kortene kom til at se sådan ud.Kan i alle have en forsat god weekend og tusind tak fordi i tog jer tid til at kigge forbi min lille blog.


 

10 comments:

Jette / ma11edina said...

Super skønt kort du har lavet til sketchen :)) Dejligt mix af figurer og papir. Ja, jeg er også vild med Aladine stemplerne, de er virkelig skønne at arbejde med :)
Selv tak for en super dejlig og travl dag :))Vi må hyggescrappe en anden dag ;) Knus

nedergaard said...

Super smukt kort... så fint med stjernen. Jeg sidder også lige nu og leger med et kort til udfordringen. De to andre kort er også så skønne og i lækkert papir.

God weekend

Karina Beck said...

Super flotte julekort!

Annette / aka said...

Virkelig smukke kort.
Skønne papirer og pynt.

Charlotte Ravn said...

Hvor er det bare nogle skønne julekort du har lavet og ja det er utroligt så hurtigt tiden går!
God weekend!

Pia said...

super lækre kort i flotte farver og super detaljer

Charlie said...

Apropos meget om ørerne så kan jeg se jeg hverken fik sagt God Jul eller Godt Nytår - men tak for din hilsen - rart at vide du også kigger forbi engang imellem. FLOTTE kort - lidt misundelig på at du har en søster der laver lækre papirer du kan bruge!! =0)

niceneotech said...

As a child of God, I am greater than anything that can happen to me.Peadiatric Intensive Care Unit

Anonymous said...

Calibration Software Pain reaches the heart with electrical speed, but truth moves to the heart as slowly as a glacier.Calibration Consultancy:)

Nishtha said...

PMP REP Chennai Education is not the filling of a pail,but the lighting of a fire. A human being is not attaining his full heights until he is educated PMP Training Institutes chennai !!