Saturday, October 9, 2010

Jeg er her endnu......


Så er vi igen hjemme efter en lille smut tur til Italien hvor vi boet i Pisa en nat og i Lucca i 5 dage. Men det var vel også på tide at få holdt sin sommer ferie, og jeg skal lige love for der har været knald på ind til da. Både på jobbet og med alt mulig her hjemme. Men vi kom hjem i mandags og i denne uge har jeg så fået slappet at og hygget. Jeg har fået scrappet lidt været på cafe besøg med veninde og været til både min søsters fødselsdag og ikke mindst Janes 30 års fødselsdag. Sikken en god fest, tak for en dejlig aften Jane det er længe side jeg har grinet så meget.

Og så var der også en der prikkede til min dårlige samvittighed, læs hvad Charlie skrev ha ha.... hun har nu den skønneste humor :0)   "Jeg kan altid godt lide at returnere en kommentar når jeg ser jeg har fået en - men det er dælme svært at blive ved med at finde på noget at skrive om dette indlæg. Blogger du snart igen?? =0) " Og jeg vil rigtig gerne min jeg er bedre til at sidde og nyde hvad i andre har skrevet :0)

Først så er her lidt stemning fra vores tur til Italien.Posted by Picasa

I september månede havde Connie inviteret hendes design team til hygge hjemme hos hende, det var en rigtig hyggelig dag. Og rigtig dejligt at møde de andre kanon dygtige piger, de andre lavede kort det meste at dagen, men jeg fik lavet dette LO. Igen noget fra Thailand, jeg har så mange gode billeder fra den tur så jeg bliver ved med at tage lidt engang imellem. Det er papir fra serien Turquoise Hills, noget at det har været en tur igennem lidt tør embossing og noget er revet og flosset og sværtet i kanten. Så har jeg været en tur i Falck kassen og hente noget gaze. Og havde så fat i min mand som godt kan lide at fiske med garn om han ikke havde lidt nye der lå så jeg kunne få et stykke af. Og man må da sige at farven med passer perfekt.Så var vi jo til fødselsdag hos Jane som jeg skrev og jeg fik lov til at lave kortet til hende, det har jeg lavet på
kraft karton fra Bazzill som jeg har købt ved Kreativ fornemmelser.  Og så har jeg brugt Classic chic fra Scrapbookdoer. Jeg troede faktisk det var papir fra Webster´s men det har snydt mig.
Ha ha... der er sneget lidt peber ind på kortet, ved den lille tag/runde dims hvor der står 30, der er hele peberkorn. Ellers lidt roser fra Kort og Godt, og en bord lavet med MS punch og perler og bånd.
Hvis du er nået her til så må i alle have en forsat god weekend og tak fordi du kiggede med :0)