Sunday, January 3, 2010

Godt nytår !

Rigtig godt nytår til Jer alle! - Det har da været dejligt med sådan en lang ferie, jeg har faktisk fået scrappet lidt og er gået helt ned i gear. Efter et virkelig travlt efterår, hvad man først rigtig kan se når man er på den anden side af det. Og får lidt luft igen med ren afslapning, gode gå ture, læsning, lidt strikning (jo jeg forsøger mig med at strikke sokker efter 30 års pause) og så ikke mindst scrap.

Og selv om det nu snart er et par uger siden julen stod for døren, så vil jeg da gerne have lov til at sige tusind tak til pigerne fra Odderne. Vi har igen i år lavet pakkekalender og den var bare god igen i år. Eller for at sige det - den bedste indtil dato :0) Alt kan bruges og jeg glæder mig til at lege med alt det nye.


Når man når til et årsskiftet så bliver vi vel alle lidt eftertænksom om året der gik. Og en ting er sikkert, hold da helt op det har været et år med mange begivenheder. Line vores datter er blevet 18 år - min mor 75 år og jeg selv 50 år. Line blev også spottet på Århus rutebilstation af en fotograf. Han stod lige og manglede en rødhåret flot pige. Og lige pludselig hang hun på store plakater fra Viborg til Horsens og fra Ringkøbing til Århus. Ja i hele region midt jylland, hun var startskud et på en reklame for Verdensredder at vi alle skal tænke på miljøet og køre med busserne. Det er en kampagne som skal køre i 2 år.


Her har jeg været ude tage lidt billeder i Århus.Simon vores søn er blevet udlært og da han skulle have sit svende brev skulle han jo også have en gave. Jeg havde lavet et minialbum til ham i en metal æske. Og så fik han en Boysen abe at os. Det kom til at se sådan ud.
Hvis du har været så sej at nå helt herned til slutning, så vil jeg da gerne takke fordi du gad læse med. Også en stor tak for Jeres altid søde kommentar - det gør at man jo altid er spændt på at komme ind og selv kigge på bloggen. Jeg glæder mig til at følge i andres blogge i det nye år.
Og til aller aller sidst, tak til dig søster for min nye fine vinter side :0)

12 comments:

MH72 said...

Altså Line - fotomodel, hun er da for sej!!!!

Godt nytår til dig også, fru Ballegaard - håber vi ses til convention osv. her i 2010 :-)

Karin said...

Godt nytår Linda :-)
Aj, hvor sjovt at Line sådan er blevet fotomodel, sejt!!
Flot album til sønnemand! ;-)

Else Slipsager Petersen said...

også Godt Nytår til dig og din familie.

Har kigget noget efter Lines plakat men har endnu ikke nået at se dem. Dejlig du sådan tilfældigvis har taget et billede .....

Tillykke med Simon også. Super flot gået af ham.

Betina Olesen said...

Det må da have været en sjov oplevelse for datteren... det må da være en scrapside værdig.. og et stort tillykke med sønnen, dejligt at det kapitel er overstået...

Charlotte Ravn said...

Weeeeeeee jeg har jo altid synes, at Line var en smuk pige og nu er hun så fotomodel. Cool!
Sikke et skønt album du har lavet til Simon og tillykke med svendebrevet til ham.
Mange tak for alle dine søde kommentarer i 2009, de glæder og varmer altid.

Pia said...

så flot album du har lavet og sikke stolt mor med så køn datter der lige med et bliver kendt og så til et godt formål.

Benita said...

flot minialbum du har lavet. Hvordan har du fået siderne til at hænge sammen?

Og vildt at din datter bare sådan lige pludselig hænger alle steder hva?

Tillykke til dem begge.

jane said...

Hvor er det bare et flot minialbum du har lavet.. og det er lidt sjovt at gå og se på de plakater her I Horsens, når man nu kender pigen derpå..
Godt nytår til dig.. glæder mig til vi ses..

Gitte said...

Et skønt minialbum, som giver mig ideen til også at give min søn et, da han blev svend sidste forår.
Det jeg kan li' er farverne - rigtig drengefarver og uden for mange dikkedarer osv. - men samtidig gennemført.

pia overgaard said...

Sikke et flot album du har fået lavet og tillkke med sønnen! Og datteren - hvor er hun køn og hvor må du være stolt :-) Så må jeg se om jeg kan spotte plakatten når jeg kommer på de kanter. Godt Nytår!

Netti said...

Også godt nytår til dig tante møghe :) Jeg tænkte nok at det var din søster der havde været igang. Hvor er den flot kan du hilse hende og sige.
Superflot album du har lavet til din søn og flot med alle plakaterne af Line.
Jeg glæder mig til at mødes med dig rundt omkring i det ganske danske land igen iår :)

Charlie said...

Dejligt at se begge dine "unger" i samme indlæg og GODT nytår (bedre sent end aldrig) til dig også. Fnt lille album du fik lavet til svenden og skønt citat om erfaring - det må jeg huske.