Monday, March 2, 2009

Biscotti
Hej jeg er ikke blevet helt væk, jeg har bare ikke fået lavet det vilde i lang tid. En gang imellem må man jo prioterer lidt, og det har jeg så gjort. I den weekend der lige er overstået har jeg råhygget hele søndagen og været til en rigtig hyggelig 60 års fødselsdag i lørdags. Så i går der skulle der hygges med hjemmebagt brød og Biscotti's. Da jeg stod og lavede biscotti kom jeg i tanke om at jeg havde lovet en kollega opskriften på dem. Så jeg fik pyntet et glas, og fik lavet en tags med en lomme til som jeg kunne hænge på glasset. Så nu vil jeg stille den på hendes bord i mogen tidlig og sige ingenting. Men hvis man er til sådan nogle små fætre til kaffen, så kan man altså spare en del ved at lave dem selv.

Hvis du selv vil prøve at lave dem så er opskriften her.Biscotti
Ingredienser:
200 g mandler
skal af en citron
3 æggeblommer
3 æggehvider
250 g sukker
3 spsk. vanillesukker
400 g hvedemel
2 tsk. Bagepulver


Fremgangsmåde:
Mandler ristes i ovnen. Blommer, sukker, vanille piskes
sammen. Vendes med stivpiskede æggehvider med lidt
salt. Mandler og citronskal blandes i. Mel og bagepulver
sigtes og vendes i. Æltes godt og rul ud i 2 cm tykke
pølser. Bages i ovnen ved 180 grader i 15-20 min., tages
ud og skæres i skiver med det samme.
BEMÆRK LIGE INGEN FEDTSTOF :0) KUN SUKKER !


Så har jeg lavet lidt baby kort og de små buksekort som der er en skabelon til på Scrapsisters. De er nu rigtig søde til at sætte på en lille barselsgave.


Jeg bekalger at farverne ikke er så gode på alle billederne men de skulle alle gerne ligne det sidste kort. Og så har min søster lavet en ny baggrund til mig igen, det er nu godt når man har folk til det man ikke selv kan hitte ud af. SÅ man kan da sige at der er gået lyserød i den :0) Nu vil jeg så begynde at glæde mig til at jeg skal til Ejsing på lørdag, det glæder jeg mig til. Sidste år var det super hyggeligt som altid når man er i godt selskab med nogen søde piger. Kan i have en rigtig god uge.

11 comments:

angely said...

Dejligt at høre nyt fra dig igen. Og igen har du været super kreativ, og de bicotties lyder alt for lækre - jeg kommer helt i cafestemning.

Knus og pas på dig selv til vi snart ses igen.

Pia said...

rigtig flotte sager du har lavet , et rigtig fint glas med lækre kager, den opskrift må prøves en dag, lyder lækkert og nogle søde kort

Jette / ma11edina said...
This comment has been removed by the author.
Jette / ma11edina said...

Sikke forårsfin din blog er blevet, og dejligt at se lidt nyt fra dig igen. Det er nogle super søde glas med lækre sager i ;-), opskriften er straks gemt! Jeg har endnu til gode at lave de buksekort, det kunne jo være en udfordring! Dejligt lyserødt kort også, rigtig flot med blonderammen.
Vi ses jo på lørdag :-D

Jannet said...

Rigtig sød "gave" du har lavet. Opskriften er også gemt her, elsker llidt lækkert til kaffen :-)
Det er nogle rigtig søde kort du har lavet.

Netti said...

Sikke dog en flot blog du har fået..man bliver helt glad af at komme herind :)
Det er vel nok nogle flote ting du har fået lavet..det der buksekort må jeg da vidst lige studere da jeg skal lave kort til en fra mit arbejde der lige har født.

Karin said...

Ohhh Linda, jeg elsker jo de småkager :-)) men må ikke få sådan noget for tiden.... er jo på SDS. Ses vi snart??? sidst på måneden eller??

Charlotte Ravn said...

Sikke nogle skønne ting du har lavet. Uh jeg bliver jo helt fristet til´, at bryde mit princip og begynde at bage hihi.

Charlie said...

LONG time no see. Men dejligt med et pip fra dig. Sikke flittig du har været - sød ide med kagerne (som lyder ret lækre) og fine baby kort i flere udgaver. Det er en skøn ny baggrund, når man lige får indstillet sig på det lyserøde. SÅDAN en dygtig søster har jeg altså ikke...

Betina Olesen said...

Uhmmm småkager... de ser rigtige lækre ud...

Det var ikke meget jeg ik hilst på dig i lørdags... sikke et tempo jeg kørte i hele dagen, syntes slet ikke jeg nåede det jeg ville... men godt Middelfart snart kommer...
Ses vi der????

Hygge fra Betina

Charlie said...

JAMEN STORT KÆMPE MEGA til lykke med den runde dag og velkommen i de voksnes rækker vil jeg da straks skrive en besked til dig om. Læste jo lige din kommentar.