Tuesday, January 13, 2009

Så blev der endelig blogget lidt

Ja ja ja jeg skal nok komme i gang – Jeg ved godt jeg er en klovn til at opdatere bloggen. Men det er sjovere at læse i andres end selv skrive :0) Men selv om det er lidt sent Så GODT NYTÅR til jeg som gider og lægge vejen forbi - selv om jeg er lidt sløset….

Der er jo sket en del siden november hvor jeg sidt fik skrevet lidt. Sidst men ikke mindst så havde Jane jo en Blog Candy og det var jeg så heldig og vinde. Og jeg siger jer der var guf tusind tak søde Jane.
Så har jeg også været en tur i Sverige for at besøge min søster det var først i december – vi var på besøg i jeg ved ikke hvor mange scrap butikker. Og den ene var mere hyggelig end den anden. Vi fik købt stempler og julepapir. Og så hyggede vi med maraton scrap til langt ud på nattet. Nogen gange måtte vi da både ud og gå tur omkring midnat for at blive kvikke igen til mere scrap. Og så lidt natmad det var ik så ringe endda. Så alt i alt en rigtig luksus tur for mig helt alene.
Så har der også været cyper crop hos Scrap cat der var nogle af Odderne samlet hos Gitte, det var vildt hyggeligt, jeg fik lavet 2 Lo’er. Og blev moppet en del, da jeg jo ikke er så hurtig – men det vigtigste er jo at man hygger sig.


Jeg vil også gerne have været med til Scrapsisters Cyper crop, men min gamle skole veninde blev 50 år, og det blev meget sent. Jeg havde en ide om at jeg bare kunne nå noget søndag den 5. Januar inden der var deadline. Men mit hoved syntes ikke det var en god ide. Jeg gav hende et gavekort og havde lavet dette kort der til. Ideen var fra en kort som jeg fik at Slipsager i kalender gave.

Det sidste Lo er helt tilbage fra vores dejlige julefrokost sammen med Odderne, der havde vi en skitse konkurrence som Karina havde lavet og mit LO er dette fra julen 2007


Tak for du lagde vejen forbi min blog.

10 comments:

Pia said...

Sikke flotte ting du har lavet, super lækre loer i farver og opsætning og et rigtig lækkert kort med et sjovt stempel

Karin said...

Åhr den er lækker den boks du har lavet og det stempel er jo bare kanon :-)Godt at se dig igen. Ja sådan en ego-tur er bare lækker at komme på. Ikke tænke på noget som helst af det trælse ;-) Langsom scrapper... ja det er jeg også men hyggeligt DET er det. Fine layouts du har lavet :-)

Else Slipsager Petersen said...

flotte LO og kort du har fået lavet. ja, det er jo ikke fordi der kommer så mange opdateringer fra dig, men når de endelig kommer, så rykker du...

Jette / ma11edina said...

Du har da også haft travlt,og hygget, og så må bloggen jo vige lidt ;-)
Dejlige og flotte LO´s du har lavet, og det kort er super sødt...elsker det stempel :-D
Scrap og hygge = langsom scrap, også for mig...men nyder det også i fulde drag *G*.

Netti said...

Dejligt at høre fra dig igen..kan du SÅ blogge noget oftere :)
Sikke en smuk datter du har!!

Hvor lyder det vildt hyggeligt med din tur i sverige..jeg er SÅ misundelig.

Dine layouts og kort er enormt flotte og i lækre farver der fremhæver billederne meget flot. lækker lækker :)

Charlotte Ravn said...

Dejligt at se nyt fra dig og sikke nogle lækre layouts og kort du har lavet. Det lyder skønt med Sveriges turen!

Betina Olesen said...

Søde LO'er du har lavet.... og jeg kan se at du stadig er igang med skønne Thailand.... åhhh hver gang jeg ser dine billeder tænker jeg, at nu må jeg også snart til og igang.... ;-)

Hygge fra Betina

Charlie said...

Jeg er selv en langsom scrapper så velkommen i klubben, men bare vi får lavet noget så er det jo fint. Og FINT er netop hvad dine LO og kort er. Tak for kigget.

troll13 said...

Wow sikke nogle lækre ting du har lavet. Lækre farver du har brugt, og nogle rigtig søde detaljer.

Gitte Ottosen said...

Det kan da godt være at du ikke blogger så tit, men så er det jo helt vildt så meget du har at vise når du gør det. Jeg er vild med dit LO med hår projektet som du lavede hos mig hin juledag, og sikke en hyggelig dag vi havde :-)