Wednesday, September 24, 2008

Jeg har fået en fin pakke i dag.

Da jeg i dag kom hjem fra arbejde lå der den fineste pakke til mig, fra ScrapLise i Norge. Tusind tak skal du have. Du kan være sikke på at jeg nok skal bruge nogle af de fine ting som du har sendt mig. Og grunden til at jeg så var så heldig at få den RAK det var at min søde scrap veninde Else Slipsager havde skrevet på Annelises blog at hun syntes jeg skulle have en lille ting. Og så får jeg stempel – charms – dims og meget andet godt. Jeg kan kun sige tak til både Else og Annelise.

Ellers har jeg ikke fået lavet så meget jeg kan vise, da jeg stadig er i gang med mit mini album, som er en gave. Jeg lavede et LO da vi var til Sensommer crop til mit album om Thailand. Når jeg sidder og kigger på det tænker jeg. Hvis jeg nogen sinde kommer derud igen, så vil jeg være en hel dag i China town. Der er virkelig meget at kigge på.

Jeg var også med i Unik’s første skitse konkurrence hvor jeg lavede dette LO. Med Line og Simon hvor de køre i Tuc Tuc. Sjovt og aldeles spændene kørsel. Ikke for folk med sarte nerver.

Til sidst lavede jeg dette jule kort for et stykke tid siden, der er efter SussieQ’s udfordring på Scrapsisters. Og jeg vil rigtig gerne deltage hver gang. Men tiden er knap når man kommer sent hjem hver dag. Og jo ikke altid er en ørn til nå så meget om aften. Men jeg blev faktisk rigtig glad for kortet og vil da have lavet nogle flere af slagsen.

9 comments:

Charlotte Ravn said...

Ih sikke en lækker pakke og hvor var det sødt af Else! Dejligt at have søde scrap veninder, som tænker på en :)
Lækre layouts du har lavet og kortet ved du jo, at jeg synes er kanon flot! Det arbejde har det jo desværre med at stæle folks gode fritid!

jane said...

Hvor er det da bare en fed pakke du der har været heldig at få!
Nu har du to af den slags stempler.. altså LInda.. du ER en heldig Odder!Dejligt at se lidt af hvad du har fået lavet, selvom der går lang tid imellem at du har tid til noget.. jeg kender det aalt for godt. Knus jane
PS: kan du så få meldt dig til Holland!!

angely said...

Hvor er du bare heldig - sikke søde piger du kender :)

Hvor er det flot det du har lavet. China Town er bare fantastisk :)

Vi ses snart i Ryslinge.

Karin said...

Er da vild med det kort Linda! ses vi d. 4.? :-)

Else Slipsager Petersen said...

Tillykke med den fine blog candy - velfortjent!
Flotte LO du har lavet og er helt vild med det kort.
Vi ses i Ryslinge!

Betina Olesen said...

Lækker pakke du har fået dig...
Skønt LO fra Thailand.... det er blevet rigtig godt.... Chinatown nåede vi desværre ikke.... men har jo drømmen om at skal have manden med engang...så mon ikke...

Hygge fra Betina

Karina said...

Flotte ting du laver.

MH72 said...

Sikke en dejlig gave at få! Jeg er vild med både dit kort og dine layots. Især da den fra ChinaTown - den er bare flot :-)

troll13 said...

Det er da bare nogle skønne LO'er du har lavet lækkert papir du har brugt. Og fantastisk kort også