Monday, November 5, 2007

OPDATERING !

Der er bare knald på for tiden, så i må meget undskylde at jeg ikke har været så flink at til at opdatere bloggen. Men nu er der ved at være lidt ro på på jobbet igen og det skulle gå fremad.
Jeg vil der gerne sige mange tak for den fine You make me smile award som jeg har fået af Lone og Charlotte (Sussie Q) Tak piger det er altid med et smil på læben at jeg ser Jeres kommentar, når jeg ellers kan tage mig sammen og opdatere bloggen.

Så har jeg også blevet tagget af Else Slipsager - Diana - Angely og Meltesen jeg skal fortælle 7 ting om mig selv som i ikke ved om mig.
  1. Jeg elsker at gøre rent.


  2. Jeg er gammel pigegarder


  3. Om 22 dage har jeg sølvbryllup


  4. Om 20 dage drager vi på rund rejse i Thailand i 17 dage, min mand og vores 2 børn.


  5. Jeg har spillet Althorn og Bayton


  6. Jeg elsker Tarteletter.


  7. Jeg elsker at læse bøger.

Så har Majer og været så sød at vise hendes første LO - og derefter har der mange af i andre som jeg er stor fan af , der har gjort det samme. Så her får i mit første LO som er lavet hos Iben i 2006 Det hele er bare klippet ud af er færdig kitsæt og sat på. Og jeg syntes det var så flot da jeg kom hjem med det. Hold da helt op der er kommet meget udstyr inden for døren siden den gang.Så nu Odder piger nu behøves ikke at moppe mig mere med at jeg er helt uden for :-)

7 comments:

Majer said...

Hvor godt at se lidt fra dig igen... omend det jo er lidt gammelt, det du har lagt op *LOL*... Sjovt at se hvordan folks første LO så ud. Tak for at du ville vise det frem :-)

Charlotte Ravn said...

Dejligt med lidt aktivitet her på bloggen Linda! :)
Det er vildt sjovt, at se alle de første layouts!

Else Slipsager Petersen said...

Er du da helt udenfor ????!? Dejligt at se der stadig er liv i dig, glæder mig helt vildt til julefrokosten!

mizz_kitty aka Henriette said...

Sådan Linda! Nu kan du være med igen, men jeg har vist ikke selv været for god til at opdatere min egen blog... Nu må jeg hellere få det gjort!

Knus
Henriette

P.S. Jeg glæder mig også for vildt til julefrokosten!

MH72 said...

EIIII hvor fedt at I skal fejre sølvbryllup i varmen. Uhm det bliver skønt!
PS: Hvad laver du om tirsdagen? Jeg tænkte - du kan jo komme ned og scrappe med os om aftenen. Og inden da kunne du jo så lige gøre mig hus rent. Jeg mener - hvis du nu er så vild med at gøre rent :-)

Betina Olesen said...

Godt at have dig tilbage i blogland. Det var rart at høre fra dig igen

Thailand...gulp.....har lige siddet på anden blog, og set ren nostalgi, og ønsket mig tilbage. Så nu er jeg vildt misundelig ;-)

Håber du får en rigtig god tur, det er et rigtig dejligt land at rejse i. Men sørg nu for også at få set bagsiderne ved landet, så du har været i det rigtige Thailand på godt og ondt.

Åhh....glæder mig til at se oghøre hvad du har oplevet.

Hygge fra Betina

netti said...

Hvor sejt at vise dit første LO. Jeg kan berolige dig med at det er meget pænere end mit og NEJ det er ikke på min blog - endnu :o)

Flot blog du har - jeg er helt vild med fyrtårnet :o)