Thursday, January 31, 2013

12 tags of 2013

Så er der gået godt en uge efter vi er kommet hjem fra LA. Vi havde en fin tur, med mange oplevelser og en rigtig god messe på CHA.
Jeg har bestemt mig for at jeg vil prøver og lave Tim Holtz 12 tags of 2013 Her er mit bud på januar - ikke lige som han viser, men jeg har ikke det der skulle bruges. Så det blev sådan J
 
 
 
Undskyld den forringet billede kvalitet - det bliver taget om.
 
Og så er jeg da nød til at vise at jeg også har fået taget et billede
 af Tim og Mario,
De var utrolig søde til at tale med alle dem som kom forbi standen. Og jeg tager hatten af for Tim Holtz, hele tiden tog han sig tid til alle quindernes spørgsmål og viste mange forskellige teknikker og delte ud af sin viden.
 
 
Også et billede af Fru Riddersholm og de herre.



Og lige til sidst, vi var på besøg på Graphic45s stand.
 
Fru Riddersholm og fru Ballegaard ano 2013
 
 
Tak fordi i kiggede med i dagJ
 Og tak for jeres altid søde kommentarJ

Wednesday, January 16, 2013

Update fra CHA og Palm Springs....

Så er vi kommet videre til Palm Springs, efter tre dejlige dage på CHA. Der var mange gode nyheder, og man tænkte det skal jeg lige huske osv.... Men hvis man ikke fik taget billeder med det samme, så er det bare væk i et mylder af gode ideer og mange teknikker.
Weekenden inden vi tog afsted fik Connie og jeg lavet en smash bog så vi også kan scrappe lidt på turen. Da det jo var dårlig vejr inden vi tog afsted, så ventede vi med at tage billeder til vi var kommet til Sunny Californien :-)

Og så er det jo ikke nogen hemmelighed at jeg er stor fan af Tim Holtz og jeg vil gerne indrømme det:-) jeg stod lidt mange gange på Rangers stand og så han teknikker med de nye Distress paint og andre gode ideer.

Så her er også et par billeder fra CHA.....

De sidste billeder i dag er fra Palm Springs og udsigten er fra vores hus, det er et fedt hus som ligger i et golf ressort. Da vi ankom i går aftes, kom der en vaskebjørn forbi vores terrasse. Den var skisme lige så stor som en Cockerspaniel. I høre mere nyt i morgen, her i aften skal der hygge s måske med lidt light scrap.



























Sunday, January 13, 2013

Cha 2013!



Så er vi i gang med første dag på CHA, der er rigtig meget guf for vores øjne at kigge på. Lige nu tá vi en pause på Starbucks og nyder en kop kaffe. Lidt stemning billeder fra i dag...