Friday, December 21, 2012

Jule Tags


Jeg har lavet lidt jule tags med papir fra RD Designs julepapirer. Jeg syntes det er hyggeligt at lave tags, dejligt nemt at gå til J
 




  
Da det nu er ved at julen nærmer sig så skal i da de mine juledekorationer som jeg har lavet. Jeg skal have lavet et par stykker mere inden jul. Så de kommer senere.
 
 

Beklager jeg ikke kan få vendt min dørpynt rigitg, det sker bare
engang imellem. Og jeg kan ikke finde ud af hvorfor, men lige
meget hvad jeg gør vender det billede når det kommer her ind.
 
 
Ellers er jeg ved at være klar med gaverne, mangler dog at koge klejner og det er ikke jul før de er kogt. Det er så   til gengæld det eneste jeg har af julesmåkager. Og så ikke at glemme konfekten, men den er heller ikke lavet endnu,
 
Hvad med jer er i ved at være klar?


Sunday, December 16, 2012

Christmas Challenge den 16.dec. 2012

Så er den næste udfordring hos Riddersholm design skudt igang. I denne uge skal du lave et julekort efter denne skitse.

 
For at deltage i udfordringen kræves det at du ligger det runde Riddersholm Desgn Badge som også ligger her på din blog. Opload dit projekt via InLinkz herunder inden en uge og så deltager du automatisk i vores konkurrence om en lækker pakke fra Riddersholm Design. En ny udfordring vil blive startet næste søndag.
 
 
 
 
Mit bud som jeg har lavet ser sådan ud. Den fine julekugle er fra RD Shoppen og er nogle af de nye julechipboard på Connie har fået hjem. Der ud over har jeg brugt blomster fra Ink it serien, dem kan du også købe i shoppen. de er med gule støvdrager, men dem har jeg skiftet ud med nogle små sukker støvdrager som jeg har fra blomsterbinding. Her kan du set mit bud, men smut endelig forbi blogge og se hvad de dygtige designer har lavet.



 



 
Beklager billede kvaliteten men det der med godt dagslys skal man lede længe efter.
 
Kan i alle have en rigtig god 3. søndag i advent.
 
 
 
 

Monday, December 10, 2012

Christmas Challenge hos Riddersholm design.

Ho ho hooo så er der det tid for en juleudfordring hos Riddersholms design. Det du skal gøre at at lavet et projekt med julepapir og det kan være et kort - alteret art eller hvad du nu har lyst til at jule papir ting.

Mit forslag til denne uges udfordring.

Jeg har beklædt en æske med papir fra den nye juleserie Christmas story, den har jeg så foret med en plastik pose og derefter fyldt med oasis. Derefter er der puttet gran, blød enebær, galaxe blade, kogler, julekugler og pynt i.

Hvis du har lys til at deltage i denne uge udfordring så smut over og kigge på Ridderholm bloggen og bliv inspireret. Husk alle kan deltage og vi glæder og til at se hvad du har at vise :-)



 
 
 
 
 
EN LILLE JULEVANTE.
 
 


Connie har lavet en skabelon med en fin vante, som man kan printe fra shoppen under free download

 

Der ligger også en masse digitale julestempler som i frit kan downloade.

Kan i alle have en god ny uge.