Monday, August 29, 2011

Riddersholms nye jule papir

Tiden nærmer sig og der er nu mindre en 4 måneder til jul hvis du skulle have lyst til at se de nye serie fra Riddersholm så kig her, den første juleserie hedder  I BELIVE


Den anden juleserie hedder The day before Christmas


Min ferie er slut for denne omgang og jeg er i gang med at arbejde fra i dag. Jeg har de sidste dage været i gang med at lave en gæstebog mere, en som jeg har fået på bestilling på grund af den første som jeg havde haft her på bloggen. Så det er jeg rigtig stolt af, at nogle kan lide det jeg lavet. Jeg skal nok få taget nogle billeder og vise en af de kommende dage. Kan i alle have en ny god uge :-)

Wednesday, August 24, 2011

Summer Challenger


Vi har alle DT'er fået en sommer udfordring - lad jer inspirere af dette billede. Og da jeg jo syntes at det begynder at bliver de mørke sommer aftner. ( læs og kolde i år) Så fik jeg lyst til at lave lanterner.





Jeg har lavet to forskellige lanterne i papir og selvfølgelig er det meningen at der kun må bruges de små batteri fyrfadslys som man kan købe i alle supermarkeder. Den lyserøde der har jeg brugt et stykke transperent som "glas". Papir er fra serien Bello Pastello og bånd og blonder er også fra shoppen.

 



Den lille lanterne her har jeg brugt papir fra Apples and flax serien fra sidste efterår. Jeg har embosset på noget vellum papir. Og sat lidt roder og blade på toppen.







 
Dette er et genbrugsglas hvor der har været syltetøj i. Jeg har lagt tre striber med dobbeltklæbende tape omkring glasset og derefter sat blonder på, du kan finde dem her i Riddersholms shop. Lidt Hessian i toppen ( der hvor skrue låget her siddet. ) Og så har jeg sat et smykke på. Du kan finde det her med 30% rabat hos Riddersholm. De er super nemme og lave og er virkelig stemningsfulde når de står og lyser op i mørket.


 





Tak fordi du kiggede med og tak for de søde kommentar - det er dem der gør det sjovt at blogge :-)

Thursday, August 4, 2011

Sneak peek og BOM

Her er et lille sneek peek af hvad Riddersholm Design komme med i den nye efterårs kollektion - jeg glæder mig meget til det går i trykken. 




Og så har bloggen jo holdt 2 måneders sommerferie - godt at bloggen og jeg kan planlægge vores ferie lidt forskudt. For jeg har nemlig først ferie om 14 dage, og indtil videre skal vi ikke noget særligt. Jeg glæder mig bare til at være hjemme og hygge, med evt. nogle små turer.

Sidst i juni var vi inviteret til en rigtig dejlig dag hos Jane i hendes nye MEGAAA scrapværelse og vi blev enige om at vi skulle få lidt mere gang i vores blog og vi ville lægge ud med at begynde og lave noget til en BOM "bogen om mig" Juli måneds udfordring for East Coast Scrappers den har Gitte haft og hun skrev sådan her på bloggen.....

Det behøver ikke at være der hvor du er født, men der hvor du har dine barndomsminder fra. Fortæl om huset, byen, naboerne..... det er fuldstændig op til dig, bare det handler om dit barndomshjem.
Så jeg kunne jo ikke lige finde et billede af det første hjem jeg havde på Haslevej i Åbyhøj det er det jeg er født og har boet de første 3 år af mit liv.
Mit LO kom til at se sådan ud,  jeg har brugt lilla papir fra Riddersholm designs kollektion fra sidste år og nogle af deres nye bånd. Så har jeg perler og Martha Steward punch  og en die fra Marianne design til blade. Der mørk lilla som er over billedet er en Tim Holtz embossing folders.  
Nu har Jane den næste udfordring til os her i august. Så det er jo godt der er lidt ferie i vente så man kan få gang i scrapperiet igen.











Lige til sidst syntes jeg i skulle se mine hortensiaer også de er vildt flotte i år.



Hvis i ikke helt har glemt min blog, så tak fordi ikke kiggede med og tak for jeres altid søde kommentar.