Sunday, April 17, 2011

Gæstebog

 I denne weekend skulle vores søn til bryllup, og ikke nok med det, men han skulle være Best man.



Så for at overraske ham også, så har jeg lavet denne gæste bog som han kunne give brudeparret.


Bogen er en skitse blok med noget godt kraftig papir og en spiral som ryg. Jeg har så taget for og bagside af og pyntet dem med papir fra Riddersholm Design Serien Sweet Valerian. Da jeg havde målt og skåret papiret satte jeg det i min Zutter og lavede huller som passede til. Bogstaverne er standset med min tang og jeg har embosset hjerte og swirls med hvid, og stemplerne er fra Stempelglede. Så er der sat lidt brads på i hjørnerne og lidt bling hist og pist. Det lille vers har jeg fundet på www.bryllupsklar.dk og der er mange forskellige at finde der. Til sidst er der bundet lidt bånd, blonder og charms på spiralen. Til sidst – det lille kort har jeg lavet med min spellbinders og igen med hjertet fra Stempelglæde.


















Saturday, April 16, 2011

En god tur til Paris og lidt påske pynt.

Hvad er der sket siden sidst, jo Connie og jeg har været en tur i Paris. Det er da den mest fantastiske by og absolut ikke sidste gang jeg er der. Vi hyggede i fire dage, var på messe de to af dagene. Ridderholms designs papir var med på en stand så det blev vist for alle i hele Europa. Og efter messen var vi  så ude og se byen de sidste dage. For mig var det godt at Connie havde været der før, så blev man da guidet lidt. Og vi kunne nemt have brugt 4 dage mere.  Vi talte flere gange om det var en skam vi ikke havde en skrit tæller med, for vi fik gået nogen kilometer. Der bare så meget man skal se og der er så fantastisk. Og så er det også en hel masse gode scrap emner at tage fat på efter denne tur.  Så  tak for en god tur søster ;-)



Nu nærme påsken sig og vi har nogle skønne fridage, jeg pynter altid lidt på til påske herhjemme. Da jeg syntes det er en dejlig tid vi går i møde. Dejligt lyst om aften og det bliver varmere og vi kan komme noget mere ud.


Jeg har lavet en lille krans med udstansede blomster, først har jeg taget 3 stk. blomster ståltråd og viklet blomster tape om. Derefter noget silkebånd for at dække det grønne. Ståltråds kransen er derefter bukket om en rund skål, men kun på midten. Den ene ende har så fået et buk og sat sammen så den bliver æggeformet. Alle mine standset blomster har fået en tur med bonefolderen så der bliver buede blomster, så er de sværtet og wupti de er klar til at blive limet på med limpistolen. Den lille fugl er også bare sat på med limpistol. Alle blomsterne er standset i BELLO PASTELLO serien.







Så har købt mig et lille pap æg som jeg har malet med en gang akryl maling. Derefter pyntet med blonder og swarovski sten fra Riddersholm shoppen. Blomsterne er standset med en Martha Steward punch og inden i blomsterne har jeg sat nogle forskellige ting fra en lys krans som jeg har splittet ad i mange dele. Igen er det papir fra serien BELLO PATELLO.






 Tak for jeres altid søde kommentare, det varmer selv om
jeg ikke er her så tit.
Og Else tusind tak for den fine Award, jeg er jo ikke lige så hurtig
som jeg burde være men er glad for du tænker på mig :0)