Saturday, January 1, 2011

Godt Nytår !




Jeg vil starte med at ønske jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår!


Og i dag står den så på årets første scrap dag i min lille hule. Jeg vil hygge mig med nogle billeder fra julen, og kigge mine album igennem fra 2010. Hold da helt på hvor går sådan et år hurtig og sikke mange minder man kommer i tanke om, når man kigger i alle sine mapper med billeder på pc’en. Det burde være mit første projekt i 2011 at få styr på alle de forskellige mapper. For de er ikke lige struktureret alle sammen .


Først en lille collage af året der gik……





År 2010 blev til mange gode stunder og rejser. Der nok og scrappe om og der er jo dejligt.  Det blev også et år hvor jeg selv var lidt uheldig, blandt andet i april havde jeg et styrt på en tank station. Heldigvis havde jeg Line til at hjælpe mig, så jeg kunne komme sikkert hjem bagefter. Men et fjæs der bare total blå og forslået. Min læbe flækkede helt op til næsen (indvendig) Og et par nye briller skulle der også til. Det værste var at det var dagen før vi skulle på ferie til Tenerife. Og et par uger før var vores rejse jo aflyst på grund af askeskyen. Så jeg var meget bange for vi ikke kom af sted igen. Men det gjorde vi, selv om der var mange der troede jeg havde fået bank og kiggede langt efter min mand, stakkels ham.
Her i efteråret var den så gal igen, et rådyr sprang op fra en grøft og smadret bilen, så den lige måtte en tur på værksted i 14 dage. Ikke godt men der skete ikke mig noget. Ellers har det været en godt år med mange gode timer med scrapveninder, venner og familie. Og mange gode rejser er det også blevet til. Og så var det jo også året hvor søster fik gang i hendes butik Riddersholm design, og det er jo en fornøjelse at kan følge med tæt på sidelinjen hvor godt det går. Længe leve SKYPE for det bruger vi meget. Nå, nu skal i lige se lidt kort fra slutningen af år 2010.


Dette kort /æske til gavekort for jeg har beklædt en æske,
og så lavet en side ovenpå æsken som kan åbnes. 
 Det er lavet med papir fra serien Sveet Valerian og papiret hedder Salima










Det næste kort er lavet med papir fra serien Apples & flax





Det næste er et kort inspireret af Donna og med en af hendes skabeloner.
Der er lavet med papir fra serien Turquoise Hill's Papiret hedder Thea.


Dette er også lavet med papir fra serien Turquise Hill's og papiret hedder Talley.

 

Nu vi jeg gå en tur i det dejlige vejr og så hjem og scrappe med god samvittighed. Lyder det ikke som en god ide. Hvad laver du sådan en 1. nytårs dag ?

Igen Rigtig godt nyt år og for alle jeres søde kommentar. Selv om jeg ind imellem er en bad blogger, så er i søde og holder ved. Det er jeg super glad for :0)