Sunday, August 22, 2010

Endnu et bryllupskort med papir fra Riddersholm og en god ferie.Så har jeg haft en god uges ferie og er lige kommet hjem fra Mallorca, det var en hurtig beslutning. Meningen var jo at vi ville tage nogle dage til København, men så kom et godt tilbud som vi ikke kunne sige nej til. Så det blev 8 dage på Mallorca ved Palmanova lige sydvest for Palma. Og efter vejret at bedømme var det jo et godt valg. Omkring de 30 gr. hele tiden og blå himmel. Lige inden vi tog af sted, der fik jeg lavet dette bryllupskort. Det var til en kollega som blev gift i denne weekend. Jeg har igen brugt papir fra Riddersholm og det hedder Vintage Pink Venessa. Så har jeg igen brug lidt fjer og lidt gamle frimærker, som jeg sjovt nok har fundet en hel cigarkasse med hos mine forældre, da de flyttede her i foråret. For mange år siden var der altid frimærker med i små poser, når man købte Medova the og de er alle fra dengang. Jeg kan huske det lige så tydeligt at dem skulle jeg da bare have. At min gamle far så også har gemt dem gør det jo bare lidt sjovere, der er også roser og  blonde bånd på. Blomsten har fået noget akrylmaling og en stor brads i midten.  Så har jeg igen embosset et par sommerfugle på transperant og klippet dem ud. Billedet af bruden er et print fra nettet og derefter skåret ud med Spellbinders. Og så må jeg jo nok indrømme at jeg syntes det er dejligt jeg kan bruge symaskinen med det lidt tykkere tråd. Man er vel lidt magelig anlagt.
Posted by PicasaDet blev et kort indlæg, men tak hvis du gad læse med her til slut. I morgen er min sidste ferie dag i denne omgang, og der skal jeg på Formland messe i Herning. Det er en ren fornøjelse og kommer over og kigge alle de lækre ting og sager. Og også se hvad trenden bliver her til efteråret og jul. Kan i have en god uge alle sammen.

Thursday, August 5, 2010

Så blev det sensommer.

Jeg kom til at se det nu igen var en måned siden jeg har været på. Det går jo ikke, jeg har bestillinger på nogle bryllupskort og det første er helt færdig. Så det vil jeg da gerne vise.
Jeg lavet med papir fra Søster ;-)

Det blev til et Easelkort / staffelikort
Jeg har lavet et bryllups kort i beige nuancer og med er strejf af turkis. Hjertet er fra Stempel Glede, jeg har stemplet og embosset 2 stk. og klippet det ene ud og sat det på med skumpuder. Jeg har brugt lidt blomster, nogle gamle frimærker, fjer og et metal hjerte.
Jeg har brugt Vintage Pink Venice som baggrund og borden er lavet med Turquoise Hill's Thiza-2 og borden er lavet med min Matha Steward punch. På borden har jeg limet en lille tynd blonde på eller hvad man nu kan kalde den. Inden i kortet her jeg brugt lidt halv perler og en Quick Cuts die hvor man kan skrive i.
Alle kanter er syet på maskine. Jeg har købt noget møbel tråd som jeg har forsøgt mig med, da det giver en større effekt. Og hvis jeg brugte den som overtråd og en alm. sytråd som undertråd så gik det fint i symaskinen. Men det var for meget for min gammel maskine og bruge så tyk en tråd både over og under. 
Var det en lidt forvirret forklaring - så bare læs "syet på maskine" Hvis du gerne vil se mere om hvordan man laver sådan et kort, så kan du gå ind på Scrapsisters.dk og kigge under deres artikler, der er der en vejledning. Det er forøvrigt rigtig god læsning hvis man mangler lidt hygge eller inspiration. Jeg glæder mig hvergang til den 20 i måneden når magasinet udkommer med nye artikler. Det lyder næsten ligesom reklamen på TV2 om nu glæder jeg mig til Ude og Hjemme kommer på onsdag. Men jeg vil nu hellere læse på SS :0)

Ellers er der ikke sket det vilde, jeg nyder sommeren og har ikke holdt ferie endnu. Men nu kan det ikke vare længe. Godt en uge mere så er det min tur til og slappe af med gode bøger og lidt scrap.  Måske et smut til København nogle dage, det er mange år siden vi har været der. Og jeg er faktisk blevet inspireret af Hotcat som jo lige har holdt sommerferie der over. Kan i alle have en god weekend hvis i er nået til bunden i dette indlæg.