Monday, December 14, 2009

Hvor bliver tiden dog af....

Er det bare mig der syntes at det hele går så stærkt, nu er der kun 9 dage tilbage inden julen er over os. Jeg er endelig kommet i gang med julegaverne og har fået sat en del krydser på dosmer sedlen. På torsdag skal der så laver dekorationer sammen med min søde blomster veninde igennem mange år. Fredag står den på julefrokost på jobbet, og så skal det sidste handles ind i weekenden og træet skal købes.

Her er lidt af jule produktionen som er lavet til mig selv. De skal gerne ud med posten inden ugen er omme.

Til sidst vil jeg gerne takke for de pakker som jeg har modtaget i vores pakke julekalender som
nogle af Odderne har sammen. Det er da nogle dejlige og lækker gaver, alt kan bruges. Jeg har fået fra Jane, Else, Ann-Dorith og Gydda/Gitte tusind tak piger. Jeg er meget glad for dem. Kan i forsat have en god juleuge jer læste til ende.




















Sunday, December 6, 2009

Stempelglede Handmade Card Contest

Jeg har forsøgt mig med at lave et kort til Stempelgleden. Det er jo nogle fantastiske stempler i sig selv. Og de står højt på min ønskeseddel til jul.



Ta' et kig rundt og se alle de flotte kort, som der er lagt ind på bloggen. Hvor er de fine.

Til mit kort har jeg brugt lyseblå karton, og stemplet/embosset på blå bling karton. Det sammen har jeg gjort rundt i kanten med hvid embossing og det er den lille Kris torn. Det lysebrune karton er fra min søsters nye papir serie Good Old Chrismas

I sidste weekend var jeg på luksus scrap tøsetur i Dronning mølle, og hvor var det en hyggelig og dejlig weekend. Det var dejligt at hilse på mange at de søde og friske piger som man ellers kun har mødt på nette, og måske en enkelt gang til crops eller convention. Vi blev simpelhel så forkælet med god mad og service hele weekenden. Tak for det Heidi og din familie. Også en stor tak til Maj-Britt, Anne og Gitte det var en fornøjelse at sidde sammen med nogle skønne quinder som også har en god værksteds humor.
Nu er det så 2. søndag i advent og der skal hygges.

Alle Odderne har også holdt julefrokost og har fået fordelt vores kalender pakker, og det er så skønt at kan sætte sig til morgen bordet og varm kaffe, og så skal der lige pakkes en fin lille gave op. Tusind tak piger - for alt det jeg har pakket op ind til videre.

Så god advent til Jer alle.

Tro mig jeg - jeg elsker julen, så der går nok ikke lang tid før i høre fra mig igen.