Thursday, November 27, 2008

Blog Candy

Hej prøv lige og smut forbi Faster Heidi's blog og se den fine gås :0)
Sikke en blog Candy

Monday, November 24, 2008

Så er der kun en måned til juleaften.

Ja, så er der kun en måned til juleaften, og det er da nu vi skal til og i omdrejninger så vi kan hygge os når tiden nærmer sig. Jeg håber at jeg kan tage mig sammen og få købt gaver i god tid i år. Kender i det - man har store planer, men det bliver sgu aldrig som præsten prædiker. Et LO kan jeg vise, det er fra julen sidste år og jeg har lavet det til telefonudfordring på Scrapsisers hvor Cecilie er gæste designer. De er sjovt og se hvordan man kan se tråden i dem alle men alligevel så forskellige. Men en ting er sikkert de er vildt flotte alle sammen. Og nu håber jeg jo lidt på at farverne på lo'et passer til min nye side ha ha.......




Nu vil jeg gå ind på mit scrap værelse og pakke gaver ind til scrap jule pakkekalender. Tak fordi i gad kigge forbi min lille vinter hule. Kan i alle have en god aften :0)

Thursday, November 20, 2008

Tror i der komme sne til weekenden :0)

For mig starter julen altid her i november, jeg elsker at gå i skoven og hente mos og kogler. Så jeg kan komme til at binde kranse og lave ting klar til at stå ude og pynte i december. Så nu er det jo spændene om sneen kommer til at dale ned her i weekenden :0)

Jeg skal da også lige gøre lidt reklame for min søsters jule side som i endelig skal kigge forbi




Hvis man ikke er begyndt at komme i stemning til december så hjælper det med et smut forbi hendes side.

Sidst vi var i Odder til crop fik jeg lavet dette LO - jeg er vild med det foto af den abekat, den var bare for fræk.


Tuesday, November 18, 2008

Længe siden.....

Endelig har jeg fået taget mig sammen til at opdatere. Ingen dårlige undskyldninger for jeg har haft tiden og fået scrappet en masse, men det er ligesom om det er sjovere at se i andres end selv få lagt lidt på bloggen. Lidt undskylning skal der være og det er TDC. Vores net har været meget ustabilt i ca. 1 år's tid og først her inden for den sidste månede har der været en teknikker som har fundet ud af at vores kabler skulle skiftes. Der har også kun været 7 teknikker inden for det sidste halve år. Så nu kan vi både tale i telefon uden at vi falder af nettet og ingen støj på linien.


Jeg var til min kollegas 40 år's fødselsdag i sidste weekend og sikke en fest, det var bare sjovt med gang i den hele tiden. Vi havde samlet ind til gavekort så han selv kunne købe hvad har ville have og jeg havde så lavet dette kort til. Jeg er bare lidt træt af mig selv - se lige billetterne er vendt forkert. Men det er der ikke noget at gøre ved.






For snart meget lang tid siden, sådan føltes det, der var jeg til Convention i Ryslinge, en dejlig tur hvor Jette og jeg rigtig hyggede og fik luftet vores shopping gen. Og ikke mindst fik serveret dejlig flæskesteg fra Weber grillen hjemme hos Jette og Allan som afslutning på en god dag. Det var guf :0) "siger den madglade" Nå, men jeg fik lavet et enkelt LO, som jo igen igen er fra vores ferie i Thailand gu ve' hvornår jeg bliver færdig. Selv om det går lidt langtsomt så er det nu sjovt at tænke tilbage på den dejlige tid.






Jeg var været med i Kort cyper crop som Diana og Majer lavede den 2. november og det var knald hyggeligt.