Sunday, August 24, 2008

Blog Candy

Caroline har en
Christmas BLOG CANDY!!
1. septemberJaaaa.. :) da var det tida for en ny runde med litt godis fra Caroline :) Starter tidlig med jul i år.. hihiENDELIG har de nye ladybug and friends stemplene kommet! De er utrolig SKJØNNE!!Så snille Caroline vil gi dere muligheten til å vinne dette herlige stempelet!!! :)

Friday, August 22, 2008

Så er er en uges ferie tilbage !

Jeg er bare heldig jeg har fået 2 awarder (hedder det måske ikke det i flertal) og tusind tak Karin (Gåsens mormor) for de fine ord de varmer mig dejligt om hjertet. Og en ting er sikkert at hvis de kunne komme tilbage som en gummisiv bold, så var du den første der skulle have dem, lige fra første gang vi mødtes har du altid været utrolig sød og hjælpsom. Du er en gæv pige med begge ben på jorden som jeg sætter pris på som menneske og som scrapper. Eller multi kunster for det er du :0)



There’s some rules for this award as well:

1. The winner can put the logo on her blog.

2. Link the person you received your award from.

3. Nominate at least 7 other blogs.

4. Put links of those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated.









Jeg vil i weekenden sørge for at få dem sendt videre.
Og prøv så at se jeg har endelig fået en ny header, som min søde søster har lavet til mig. Det er jo altid rart og og have folk til det man ikke selv helt kan hitte ud af.
Ja så er den første uge gået af ferien, det skulle kaldes sommerferie men jeg ved nu ikke rigtig. Tror jeg kalder uge 34 efterårsferie, og så ser jeg frem til at næste uge bliver bedre med varme og nogle gode stille dage, hvor man kan sidde ude i have og hygge. Med evt. en god bog eller lidt scrap. Sidste søndag skulle der scrappes på Odder bibliotek, men der kom sommeren lige forbi her hos mig. Så jeg skyndte mig at sende sms'er til Odderne at de skulle være så hjertelig velkommen i vores have. Og det ville de gerne, så vi sad og kæmpede om kap med hvepse og andet kvavl. Og for at det ikke skal være løgn så var der også indlagt lidt motion på trampolinen, som her kan ses af Jane og Anne :0)


Jeg er i gang med at lave et mini album til en af vores venner som er blevet 50 år og holdt en kanon fest her i sommer. Men han har ikke fået det endnu så der er der ikke noget at vise.

Ellers har jeg lavet nogle kort, hvor jeg skal bruge det ene i morgen hvor vi skal til endnu en 50 års fødselsdag. Uha sjovt som der kommer nogle stykker af dem i disse år. Jeg kan da ikke forstå de alle bliver så "gamle"





Tak fordi du havde lyst at kigge forbi min blog - og rigtig god weekend til Jer alle :0)


FRU HANSENS KÆLDER HAR 2 års FØDSSELS DAG!
På torsdag d. 21-8 er det 2 år siden Fru Hansens kælder åbnede. Det fejre vi med fødselsdag i butikken lørdag med pølser, sodavand og kagemand og selvfølgelig en masse VILDE tilbud! Vi kører nøjagtig som sidst alle tilbuds papirer til 1 kr...Webshoppen skulle ligeledes meget gerne være klar til lørdag med nogle dejlige fødselsdagstilbud:0) (Her er den dag åben fra 10-13) Håber rigtig mange kigger forbi i butikken, men ikke mindst også i vores nye webshop fra på lørdag.Men, man... Jeg har også en lille gave til jer;0) Her udloddes to sæt blog candy med en masse forskellige stempel motiver, Prima blomster, Madikken stempel og et Magnolia stempel.Det du skal gøre for at deltage er, at kopiere og linke dette indlæg på din blog samt kommentere i indlægget herunder. Blandt alle kommentarerne, trækkes der lod i butikken lørdag inden lukketid. Sidste frist for kommentarer er lørdag inden kl. 12 middag.På gensyn;0)